Toyota Corolla και σε crossover

Toyota Corolla και σε crossover

9.716 Επισκέψεις στο άρθρο (30/8/2018)

Φουντώνουν οι φήμες για τον ερχομό μιας crossover έκδοσης της νέας Toyota Corolla με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και αισθητικά στοιχεία που θα την κάνουν να ξεχωρίζει.

Πριν δύο μέρες υπήρξε η επίσημη επιβεβαίωση για την καθ΄ολοκληρίαν επιστροφή της ονομασίας Corolla στη θέση του Auris και σήμερα έρχονται στο φως κάποια σενάρια για τη δημιουργία της crossover έκδοσης του μικρομεσαίου μοντέλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ιάπωνες κατασκευαστές έχουν ήδη κατοχυρώσει την ονομασία Corolla Cross, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει κάτι στην ουσία, μιας και τέτοιες κινήσεις συμβαίνουν καθημερινά στον κόσμο της αυτοκίνησης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 

Εντούτοις, η δημιουργία μια έκδοσης με light off road καταβολές δεν είναι σενάριο που αποκλείεται, λαμβάνοντας υπόψιν και άλλες μάρκες της αγοράς αφού κάποια μικρομεσαία έχουν αντίστοιχες εκδόσεις, όπως το Ford Focus Active και το Volvo V40 Cross Country. Σε αισθητικό επίπεδο, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για την επερχόμενη Corolla Cross, θεωρείται δεδομένη η αύξηση της απόστασής της από το έδαφος, παράλληλα με την ενσωμάτωση πλαστικών, τοποθετημένων χαμηλά, προστατευτικών περιμετρικά.

Τέλος, όσον αφορά στα μηχανικά σύνολα με τα οποία θα προσφέρεται η εν λόγω έκδοση βάσει λογικής θα συναντήσουμε τους ίδιους τρεις κινητήρες από τη γκάμα της νέας Corolla. Πρώτη επιλογή είναι αυτή του 1,2 λίτρων υπετροφοδοτούμενου βενζινοκινητήρα που προφέρει 116 ίππους, ενώ από κει και πέρα υπάρχουν δύο υβριδικές εκδόσεις: μία με τον 1,8 λίτρων κινητήρα συνολικής ισχύος 122 ίππων που έχουμε συναντήσει και στο C-HR και η δεύτερη ολοκαίνουργια επιλογή με τον δίλιτρο κινητήρα που σε συνεργασία με το ηλεκτρικό μοτέρ θα αποδίδει 180 άλογα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO PROACE
NISSAN