Με νέο μοτέρ ισχύος 180 ίππων θα προσφέρει το Grandland X η Opel.

Opel Grandland X με νέο κινητήρα 180 PS

6.548 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2018)

Η Opel εμπλουτίζει τη γκάμα του νέου Grandland X προς τα πάνω, προσθέτοντας ένα νέο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού ισχύος 180 ίππων που συνδυάζεται με 8άρι αυτόματο κιβώτιο.

Το Opel Grandland X, που έχει μήκος 4.477 χλστ. ολοκήρωσε τη σχετική γκάμα της γερμανικής φίρμας, πλαισιώνοντας τα μικρότερα Crossland X (4,21 μ.) και Mokka X (4,28 μ.). Mπορεί το Opel Grandland X να βασίζεται στο Peugeot 3008 και να κατασκευάζεται στην ίδια γραμμή παραγωγής με το γαλλικό μοντέλο στο Σοσό της Γαλλίας, ωστόσο σχεδιαστικά έχει τη δική του ιδιαίτερη ταυτότητα με την υπογραφή της γερμανικής φίρμας.
 

Σήμερα, η Opel ανακοίνωσε τον εμπλουτισμό της γκάμας των μηχανικών συνόλων του Grandland X με τον τετρακύλινδρο PureTech turbo βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1,6 λτ. με σύστημα μετεπεξεργασίας καυσαερίων μέσω φίλτρου σωματιδίων βενζίνης (GPF) ο οποίος και συμμορφώνεται με το νέο πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro 6d Temp. O συγκεκριμένος κινητήρας αποδίδει 180 άλογα στις 5.500 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 250 Nm στις 1.750 σ.α.λ. με τη γερμανική μάρκα να υπόσχεται επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 8 δλ. μέχρι την τελική ταχύτητα των 222 χλμ./ώρα.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως το εν λόγω μηχανικό σύνολο θα προσφέρεται αποκλειστικά στην πλουσιότερη έκδοσης Ultimate, η οποία έχει μεταξύ άλλων στη φαρέτρα της ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, ηχοσύστημα Denon, δερμάτινο σαλόνι και όλα τα καλούδια που αφορούν στην άνεση και την ασφάλεια των επιβατών. Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχουν διαρρεύσει πληροφορίες γύρω από την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η μάρκα για το νέο αυτό κινητήριο σύνολο.

PEIRAIOS LEASING
NISSAN