H B-Class στην έκδοση AMG λαμβάνει στον πρόβολο μεγαλύτερους αεραγωγούς.

Θα μπορούσε άραγε να λανσαριστεί κάποια Mercedes-Benz B 63;

H B-Class σε ΑΜG έκδοση

3.079 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2018)

Η νέα Β-Class έκανε ντεμπούτο στο Παρίσι και τώρα, ανεξάρτητος σχεδιαστής έδωσε στη δημοσιότητα πως θα μπορούσε να μοιάζει η νέα γενιά του πολυμορφικού σε AMG έκδοση. Πώς σας φαίνεται;

Δεν υπάρχει μοντέλο της Μercedes που οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές να μην σπεύσουν να παρουσιάσουν πως θα μπορούσε να μοιάζει σε έκδοση ΑMG. Έτσι, όπως έχουμε συνηθίσει το τελευταίο καιρό, λίγες μέρες μετά την παρουσίαση της νέας Β-Class, ο Νikita Aksyonov έδωσε επίσημα την πρώτη του προσωπική πρόταση.

Σε σχέση με τις απλές εκδόσεις, η B-Class στην έκδοση AMG λαμβάνει στον πρόβολο μεγαλύτερους αεραγωγούς, καινούρια γρίλια και σπορτίφ διαχύτη χαμηλά ενώ το υπόλοιπο αμάξωμα ξεχωρίζει χάρη στις μαύρες θήκες των καθρεπτών, το πίσω σπόιλερ και τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης.
 
Θα μπορούσε άραγε να λανσαριστεί κάποια Mercedes-Benz B 63; Η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο είναι απίθανο, αφενός γιατί καμία από τις προηγούμενες γενιές δεν έλαβε τέτοια έκδοση και αφετέρου γιατί η Μercedes έχει μια τόσο μεγάλη γκάμα από μοντέλα υψηλών επιδόσεων, που θεωρείται δύσκολο να επενδύσει η γερμανική μάρκα σε ένα AMG πολυμορφικό μοντέλο.

Εσείς τι λέτε; Θα θέλατε να δείτε μια AMG έκδοση της B-Class;
 

Hyundai
vw