Νέα Ford Fiesta ST-Line Red & Black Edition

6.537 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2018)

H Ford εμπλουτίζει τη γκάμα του Fiesta με δύο νέες εκδόσεις ST-Line Red και Black Edition που συνδυάζουν τα σπορτίφ ST-Line στοιχεία με τις αισθητικές λεπτομέρειες που τις κάνουν ξεχωριστές.

Τα νέα Fiesta ST-Line Red Edition και Black Edition είναι βασισμένα στην αθλητική έκδοση ST-Line, η οποία έχει εξ ορισμού στην «προίκα» της πιο σφικτή ανάρτηση και σπορτίφ αισθητικά στοιχεία εντός και εκτός της καμπίνας. Ο ξεχωριστός χαρακτήρας των εν λόγω εκδόσεων τονίζεται από τις έντονες διχρωμίες σε κόκκινο-μαύρο με ρίγες που διατρέχουν το σύνολο του αμαξώματος.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο Fiesta ST-Line Red Edition έχει εξωτερική απόχρωση Race Red και ματ μαύρες ρίγες με μπορντούρα high-gloss black, ενώ αντίστοιχα το Black Edition είναι βαμμένο σε Panther Black διακοσμημένο με ματ, μαύρες ρίγες οι οποίες τονίζονται με high-gloss red μπορντούρα. Και οι δύο εκδόσεις φέρουν μια μεγάλη πίσω αεροτομή βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος, 17άρες ζάντες αλουμινίου Panther Black με κόκκινη στεφάνη, και μαύρα καλύμματα καθρεπτών διχοτομημένα από μια οριζόντια κόκκινη ρίγα.
 

Περνώντας στην καμπίνα το μοτίβο των έντονων χρωματικών αντιθέσεων δίνει και εδώ δυναμικό «παρών». Αναλυτικότερα, παρατηρούμε κόκκινες πινελιές στα μερικώς δερμάτινα σπορ καθίσματα, στις λαβές των θυρών, στο πλαίσιο του κεντρικού αεραγωγού και στην μπάρα συνεπιβάτη στο ταμπλό. Επιπλέον, κόκκινες ραφές κοσμούν και το flat bottomed δερμάτινο τιμόνι, το κάλυμμα του επιλογέα ταχυτήτων, το κάλυμμα του χειρόφρενου, τα πατάκια και τις επενδύσεις θυρών.

Στο πεδίο των κινητήρων οι δύο αυτές εκδόσεις προσφέρονται με τον 1.000άρη Ecoboost κινητήρα απόδοσης 140 ίππων που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι ταχυτήτων με τη μάρκα να υπόσχεται κατανάλωση της τάξεως των 4,9 λτ./100 χλμ.. Σημειώνεται πως, τα νέα Ford Fiesta ST-Line Red Edition και Black Edition είναι ήδη διαθέσιμα για παραγγελία σε επιλεγμένες Ευρωπαϊκές αγορές με την τιμή τους στην γερμανική αγορά να ξεκινά από τις 22.400 ευρώ για 3θυρο και 23.200 για 5θυρο.

Τέλος, αναφορικά με τον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας των εν λόγω εκδόσεων προσφέρονται στάνταρ: προβολείς αλογόνου τύπου projector με αυτόματο φωτισμό, φώτα ημέρας LED και πίσω φώτα LED, εμπρός φώτα ομίχλης με φωτισμό διασταυρώσεων, Lane-Keeping Aid, Speed Limiter και Hill Start Assist.

Toyota
moto