Η παραγωγή της θα περιοριστεί σε μόνο 24 αυτοκίνητα.

Η ονομασία της έκδοσης είναι DBS 59 Special Edition.

H καμπίνα εξοπλίζεται με καφέ και μαύρου χρώματος δέρμα και χάλκινου χρώματος ραφές.

Νέα έκδοση «59» για DBS

3.519 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2018)

To κατόρθωμα της στο Le Mans το 1959 θέλει να τιμήσει η βρετανική μάρκα με αυτή την πολύ μοναδική έκδοση.

Μια νέα έκδοση για την DBS Superleggera αποκάλυψε η Aston Martin για να γιορτάσει το 1-2 που έκαναν τα αυτοκίνητα της στον 24ώρο αγώνα του Le Mans το 1959.

Η πλήρης ονομασία της έκδοσης είναι DBS 59 Special Edition και η παραγωγή της θα περιοριστεί σε μόνο 24 αυτοκίνητα ενώ θα διαθέτει μια σειρά από ξεχωριστά χαρακτηριστικά που θα μνημονεύουν το φανταστικό αυτό κατόρθωμα. Το πιο ξεχωριστό από αυτά είναι φυσικά το Aston Martin Racing πράσινο χρώμα ενώ η έκδοση περιλαμβάνει και άλλα στοιχεία όπως διακριτική πίσω αεροτομή οροφής, νέο περίβλημα στη γρίλια, διαφορετικό φινίρισμα στις ζάντες, το έμβλημα Union Flag Aston Martin κ.α.
 
Περνώντας στον εσωτερικό διάκοσμο, η καμπίνα εξοπλίζεται με καφέ και μαύρου χρώματος δέρμα και χάλκινου χρώματος ραφές, εμβλήματα με τον αριθμό «59» και μοναδικό φινίρισμα. Τέλος, συμπεριλαμβάνονται αγωνιστικού τύπου γάντια για τον οδηγό καθώς και ειδικά κράνη για τους επιβάτες.

Η ισχύς θα πηγάζει από τον ίδιο V12 κινητήρα που μπορεί να κάνει την DBS να φτάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,7 δλ. με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 340 χλμ./ώρα.

Τιμή δεν έχει ανακοινωθεί αλλά είναι σίγουρο πως θα ξεπερνά κατά πολύ τα 240.000 ευρώ της «απλής».
 

Hyundai
vw