Δείτε το video με το SQ8 στο Ring.

Το Audi SQ8 στο Ring (+vid)

3.095 Επισκέψεις στο άρθρο (6/11/2018)

To νέο SQ8 «πιάστηκε» στο Ring να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης λίγο καιρό πριν την επίσημη παρουσίαση του. Δείτε το στα στροφιλίκια της «Πράσινης Κόλασης».

Περίπου έξι και πλέον μήνες μετά την παρουσίαση του Q8, η Audi συνεχίζει να δοκιμάζει τις S και RS εκδόσεις του μυώδους SUV στην πίστα του Nurburgring. Με την γερμανική μάρκα να αναφέρει πως ο κόσμος έχει «αγκαλιάσει» το Q8, υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός για τις πιο σπορ εκδόσεις που θα ακολουθήσουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Η RS έκδοση του SUV θα αποτελέσει το R8 των SUV για την Αudi και θα κληθεί να σταθεί δίπλα στο μακρινό ξαδελφάκι της, την Lamborghini Urus, μιας και θα μοιράζονται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το ίδιο V8 twin-turbo μοτέρ. Από την άλλη πλευρά το SQ8 θα κληθεί να συμπληρώσει το κενό ανάμεσα στο απλό Q8 και την RS έκδοση, με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου να μην έχουν γίνει ακόμη γνωστά.
 
Τα διάφορα σενάρια κάνουν λόγο πως κάτω από το καπό θα βρεθεί ή μια λιγότερο ισχυρή έκδοση του V8 κινητήρα του RS Q8, ή ένα υβριδικό V6 κινητήριο σύνολο ή το μοτέρ που φοράει αυτή τη στιγμή το RS4 ενώ σίγουρη πρέπει να θεωρείται η παρουσία ενός diesel κινητήρα 4,0 λίτρων.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται σύντομα. Δείτε το video με το SQ8 στο Ring.

ELASTIKA 2024
NISSAN