Η έκδοση Mirror στοχεύει εκείνο το κοινό που ενδιαφέρεται για τις τελευταίες εξελίξεις στο infotainment.

Και οι δύο εκδόσεις θα προσφέρονται με τέσσερα μοτέρ, δύο στην βενζίνη και δύο στο diesel.

Και οι δύο εκδόσεις θα προσφέρονται με τέσσερα μοτέρ, δύο στην βενζίνη και δύο στο diesel.

H πρώτη επιλογή στη βενζίνη γίνεται με τον 1,4 λίτρων κινητήρα απόδοσης 95 ίππων.

Nέες Mirror & Street εκδόσεις για Fiat Tipo

8.077 Επισκέψεις στο άρθρο (6/11/2018)

Δύο νέες εκδόσεις για το Fiat Tipo σε hatch, σεντάν και wagon εκδόση αποκάλυψε η ιταλική φίρμα.

Δύο νέες εκδόσεις με την ονομασία Mirror και Street για το Tipo τόσο για τις hatch όσο και σε σεντάν και wagon εκδόσεις του παρουσίασε η Fiat.

Σύμφωνα με την Fiat, η έκδοση Mirror στοχεύει εκείνο το κοινό που ενδιαφέρεται για τις τελευταίες εξελίξεις στο infotainment και για αυτό εξοπλίζεται ως στάνταρ με το Uconnect σύστημα infotainment σε συνδυασμό με οθόνη infotainment 7 ιντσών, συμβατή με εφαρμογές Apple CarPlay και Android Auto. Ακόμα, η έκδοση Μirror περιλαμβάνει μοναδικό εξωτερικό χρώμα Venezia μπλε, λεπτομέρειες χρωμίου χαμηλά στην μπροστινή γρίλια, στις θήκες των καθρεπτών και τα χερούλια και 16άρες ζάντες αλουμινίου νέας σχεδίασης. Προαιρετικά, θα προσφέρεται και το σύστημα Mopar Connect που προσφέρει στο μοντέλο νέες δυνατότητες infotainment.
 
Όσον αφορά στην Street έκδοση, η Fiat αναφέρει πως η έκδοση στοχεύει σε κόσμο που ψάχνει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη άνεση από το αυτοκίνητό του σε χαμηλή τιμή. Σε σχέση με το «απλό» Τipo, η Street έκδοση προσφέρει ακόμα σκούρου χρώματος λεπτομέρειες στην γρίλια, στους καθρέπτες και στις 16άρες ζάντες αλουμινίου.

Και οι δύο εκδόσεις θα προσφέρονται με τέσσερα μοτέρ, δύο στην βενζίνη και δύο στο diesel. H πρώτη επιλογή στη βενζίνη γίνεται με τον 1,4 λίτρων κινητήρα απόδοσης 95 ίππων και η δεύτερη και πιο ισχυρή με τον τουρμπάτο 1.400άρη των 120 ίππων. Στο diesel, το πρώτο βήμα γίνεται με τον 1.300άρη των 95 ίππων, με την κορυφαία επιλογή να αποτελείται από τον 1,6 ΕCO ΜultiJet ΙΙ των 120 ίππων.

FORD E-TRANSIT
OPEL