Το νέο Evoque υιοθετεί ακόμα πιο λεπτά φωτιστικά σώματα.

Η αεροτομή στο τέλος της οροφής έχει παραμείνει.

Οι διαρροές κάνουν λόγο πως η καμπίνα είναι πολύ πιο άνετη και ποιοτική.

Ακριβείς πληροφορίες αναμένονται σε λίγες ώρες.

Διαρροή: Aυτό είναι το νέο Range Rover Evoque

5.701 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2018)

Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του δεύτερης γενιάς Range Rover Evoque. Δείτε ποια είναι τα πρώτα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά.

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Range Rover Evoque μόλις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά από διαρροή μέσω instagram, λίγες μόνο ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου που θα γίνει σήμερα το βράδυ.

Το Εvoque στην δεύτερη γενιά του θα ακουλουθήσει αναμφισβήτητα την πετυχημένη συνταγή που το έκανε ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα της μάρκας τα τελευταία χρόνια. Οι σχεδιαστική γλώσσα έχει παραμείνει ίδια κατά βάση, ωστόσο σαφείς είναι οι επιρροές που έχει λάβει το νέο Evoque από το oλοκαίνουριο Range Rover Velar.
 
Σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο, το νέο Evoque υιοθετεί ακόμα πιο λεπτά φωτιστικά σώματα και νέας σχεδίασης αεραγωγούς, δάνειο από το Velar, μικρότερη και πιο τραπεζοειδή γρίλια, νέο  εμπρός διαχύτη αλλά και ένα πιο νευρώδες καπό που προσθέτει ακόμη περισσότερο δυναμισμό στην εξωτερική του εμφάνιση. Οι αλλαγές όμως δεν σταματούν στον πρόβολο, αφού και στο πίσω μέρος, τα φωτιστικά σώματα είναι ίδια με αυτά του Velar και εμφανώς πολύ διαφορετικά από την προηγούμενη γενιά. Η αεροτομή στο τέλος της οροφής έχει παραμείνει και η μακρινή εικόνα που έχουμε στην διάθεση μας δεν μαρτυρά πως ο πίσω προφυλακτήρας φέρει σημαντικές διαφοροποιήσεις.

Οι διαρροές κάνουν λόγο πως η καμπίνα είναι πολύ πιο άνετη και ποιοτική με μεγαλύτερο τεχνολογικό εξοπλισμό, ωστόσο μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί.

Ακριβείς πληροφορίες αναμένονται σε λίγες ώρες.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto