Τα 0-100 χλμ./ώρα γίνονται σε 5,1 δευτερόλεπτα.

Η Porsche ανακοινώνει πως έχει αναβαθμίσει το σασί της Macan S.

Στο εσωτερικό, η κεντρική κονσόλα κυριαρχείται από μια οθόνη αφής.

Η ισχύς της Macan S πηγάζει από έναν V6 3λιτρο κινητήρα.

H Porsche Μacan S facelift

4.514 Επισκέψεις στο άρθρο (11/12/2018)

H Porsche αποκάλυψε σήμερα την ανανεωμένη Macan S, προσφέροντάς της νέο V6 κινητήρα. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.

Μετά την αποκάλυψη της ανανεωμένης Macan το καλοκαίρι που πέρασε, η Porsche παρουσίασε μόλις και την facelift S έκδοση του γερμανικού μοντέλου, προσφέροντας μεγαλύτερη ιπποδύναμη και μικρές αλλαγές στην εμφάνισή του.

Η ισχύς της Macan S πηγάζει από έναν V6 3λιτρο κινητήρα που χρησιμοποιείται και στις Cayenne και Panamera απόδοσης 354 ίππων και 480 Nm ροπής, πράγμα που σημαίνει πως η ιπποδύναμή της αυξάνεται ελαφρώς. Τα 0-100 χλμ./ώρα γίνονται σε 5,1 δευτερόλεπτα, ή σε 4,9 δλ όταν το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με το προαιρετικό πακέτο Sports Chrono, ενώ η μέγιστη τελική ταχύτητα φτάνει τα 251 χλμ./ώρα.
 
Η Porsche ανακοινώνει πως έχει αναβαθμίσει το σασί της Macan S και ότι τώρα τα ελατήρια της εμπρός ανάρτησης είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο για να προσφέρουν μεγαλύτερη οδηγική εμπειρία και με καλύτερη άνεση. Το κράτημα στον δρόμο λέγεται πως έχει βελτιωθεί ενώ η μάρκα υπόσχεται τέλος πως το πεντάλ του φρένου έχει καλύτερη αίσθηση. Περί φρένων ο λόγος, αξίζει να σημειωθεί πως τα εμπρός φρένα είναι πλέον 360 χιλιοστά σε διάμετρο και 36 χιλιοστά σε πάχος και ότι προαιρετικά προσφέρονται και σε carbon μορφή.

Οι μεγαλύτερες αλλαγές σε σχέση με το pro-facelift μοντέλο έχουν λάβει χώρα στο οπίσθιο μέρος, όπου η προσοχή επικεντρώνεται αμέσως στην λεπτή LED γραμμή που ενώνει τα μακρόστενα φωτιστικά σώματα που εκτίνονται από τις γωνίες του γερμανικού SUV και φτάνουν μέχρι και την πίσω πόρτα.

Στο εσωτερικό, η κεντρική κονσόλα κυριαρχείται από μια οθόνη αφής που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης η οποία μετράται στις 10.9 ίντσες και υποστηρίζει συστήματα φωνητικής εντολής αλλά και πληροφοριών κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, τα οποία είναι μέρος του βασικούς εξοπλισμού. Η Macan S εξοπλίζεται επιπλέον προαιρετικά με GΤ Sport τιμόνι και το σύστημα υποβοήθησης οδήγησης για την κίνηση Traffic Jam Assist.

Mercedes
test center