Η εικονιζόμενη Mercedes-AMG A 35 θα αποκτήσει λίαν συντόμως δύο μεγαλύτερα αδέλφια μετά την έλευση των Α 45 και Α 45 S με 387 και 421 άλογα αντίστοιχα.

Νέα Mercedes-AMG A 45 με έως 421 άλογα

11.090 Επισκέψεις στο άρθρο (2/1/2019)

Η ιπποδύναμη των δύο εκδόσεων της «καυτής» A-Class, Mercedes-AMG A 45, ήρθε στο φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες μας. Σε δύο εκδόσεις και με ισχύ έως και 421 άλογα το τετρακίνητο hot hatch.

Η επερχόμενη Mercedes-AMG A 45 αποτελεί πόλο έλξης για την έναρξη συζητήσεων στους κύκλους των ανθρώπων της αυτοκίνησης, όντας ένα από τα πολυαναμενόμενα hot hatch της φετινής χρονιάς. Υπενθυμίζουμε πως, την παραμονή των Χριστουγέννων η γερμανική φίρμα επέλεξε να ευχηθεί μέσω ενός teaser video που δείχνει την Α 45 με βαρύ καμουφλάζ να driftάρει σε ροκ ρυθμούς.

Νωρίτερα, μάλιστα, είχε δημοσιευθεί η πρώτη teaser εικόνα της ισχυρότερης A 45 από τους ανθρώπους του σπορ παρακλαδίου της Mercedes από το Αφάλτερμπαχ, συνοδευόμενη από πληροφορίες που θέλουν τον εφοδιασμό της με 7άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με διπλό συμπλέκτη και drift mode, συνδυασμένο πάντα με το σύστημα τετρακίνησης 4Matic.
 

Σήμερα, όμως, οι πληροφορίες ήρθαν από μια εντελώς διαφορετική πηγή. Ο δημοφιλής γερμανικός ιστότοπος για ασφάλειες αυτοκινήτων, HUK24, πρόσθεσε στις λίστες του τις νέες Mercedes-AMG A 45 και A 45 S με την ισχύ του κινητήρα να ορίζεται στους 387 και 421 ίππους αντίστοιχα. Πέραν της αποκάλυψης των ιπποδυνάμεων ήρθε και η επιβεβαίωση για την ύπαρξη της κορυφαίας S έκδοσης της A 45, η οποία θα εδραιωθεί στην κορυφή της γκάμας πάνω από τις Mercedes-AMG A 35 και Α 45.

Αναφορικά με το κινητήριο σύνολο που θα κρύβεται κάτω από το καπό των δύο «καυτών» χάτσμπακ θεωρείται δεδομένος ο εφοδιασμός τους με τον δίλιτρο τετρακύλινδρο υπετροφοδοτούμενο κινητήρα στις δύο προαναφερθείσεις εκδόσεις ισχύος. Τέλος, σύμφωνα με πληφορορίες, το «αστέρι» αναμένεται να λανσάρει τις A 45 και A 45 S στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda