Το Zafira Life θα διατίθεται σε δύο μεγέθη.

Το μεσαίο έχει μήκος 4,95 μέτρα ενώ το μεγάλο μετράται στα 5,30 μέτρα.

Το μοντέλο θα κατασκευάζεται στο Luton του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι πλούσιος.

Nέο Opel Zafira Life

4.886 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2019)

Η Opel ανακοίνωσε πως η νέα –επιβατική- έκδοση του Vivaro, θα ονομάζεται πλέον Zafira Life, υιοθετώντας την ονομασία του επιτυχημένου εμπορικά, επιβατικού πολυμορφικού της οχήματος.

Στην επίσημη παρουσίαση του νέου Ζafira Life προχώρησε η Opel λίγο πριν το ντεμπούτο του μοντέλου μπροστά στα μάτια του κοινού στο Μοtor Show των Βρυξελών στις 18 Ιανουαρίου.

Οι αλλαγές στην εμφάνισή του είναι αρκετές και δίνουν έναν πολύ πιο μοντέρνο χαρακτήρα στο γερμανικό van. H αρχή γίνεται μέσω της υιοθέτησης μια πολύ πιο elegant γρίλιας που έχει στις δύο τις άκρες με δύο νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα ενώ πηγαίνοντας προς τα πίσω, το μάτι πέφτει στους μυώδεις, για την κατηγορία, θόλους των τροχών και τα πλαστικά προστατευτικά.
 
Το Zafira Life θα διατίθεται σε δύο μεγέθη. Το μεσαίο έχει μήκος 4,95 μέτρα ενώ το μεγάλο μετράται στα 5,30 μέτρα αλλά και οι δύο εκδόσεις του έχουν το ίδιο μεταξόνιο στα 3,28 μέτρα. Το νέο μοντέλο μπορεί να μεταφέρει από 4 έως και 9 επιβάτες, ανάλογα την διάταξη των καθισμάτων, με την εταιρεία μάλιστα να υπόσχεται πως ο χώρος αποσκευών και άλλων πραγμάτων μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 3.397 λίτρα.

Πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έγιναν γνωστά, ωστόσο η μάρκα επιβεβαίωσε πως στις αρχές του 2021 θα προσφερθεί και μια ηλεκτροκίνητη έκδοση. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι πλούσιος και περιλαμβάνει μια σειρά από συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και ασφάλειας όπως: αυτόματο φρενάρισμα, cruise control, σύστημα υποβοήθησης αλλαγής λωρίδας, σένσορες παρκαρίσματος και πίσω κάμερα.

Το μοντέλο θα κατασκευάζεται στο Luton του Ηνωμένου Βασιλείου.
 

Mercedes
test center