«Γυμνή» η Cayenne Coupe.

«Γυμνή» η Cayenne Coupe

3.749 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2019)

Aυτά είναι τα πρώτα πλάνα της νέας Porsche Cayenne Coupe χωρίς καμουφλάζ. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Μπορεί όταν αποκαλύφθηκε η πρώτη γενιά Cayenne η Porsche να πρωτοπόρησε παρουσιάζοντας ίσως το πρώτο πολυτελές SUV, αλλά θα έλεγε κανείς ότι έχει μείνει πίσω όσον αφορά τα coupe Sport Utility Vehicles.

Aυτός είναι ο λόγος πως η Cayenne Coupe κάνει αυτή την στιγμή τις τελευταίες της δοκιμές στην Στουτγάρδη της Γερμανίας, πριν την επίσημη παρουσίασή της που θα λάβει χώρα μέσα στο 2018. Διαφοροποιήσεις στον πρόβολο δεν υπάρχουν αλλά από τη μεσαία κολώνα και προς τα πίσω, η γραμμή των παραθύρων κατεβαίνει αρκετά απότομα ευνοώντας το μοντέλο σε στιλ αλλά μειώνοντας λίγο την ευρυχωρία ειδικά στο πίσω κάθισμα. Η πόρτα του χώρου αποσκευών είναι πιο στρογγυλεμένη ενώ ο χώρος που φιλοξενεί την πινακίδα κυκλοφορίας θα κατέβει λίγο χαμηλότερα.
 
Στη βάση των μοτέρ θα υπάρχει ένας V6 στα 2,9 λίτρα με 440 ίππους και από πάνω ένα 4λιτρο V8 με 550 ίππους. Φυσικά και θα δίνει το παρών και η υβριδική έκδοση E-Hybrid, η οποία θα βάζει ηλεκτρικό μοτέρ δίπλα στον θερμικό κινητήρα και θα δίνει μια ισχύ συστήματος στους 462 ίππους.

Δείτε την στο video.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto