Ψηφιακή εικόνα του Tucson N.

Tα πρώτα στοιχεία για το Hyundai Tucson N!

8.287 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2019)

Μεγάλες προσδοκίες φαίνεται πως έχει η Hyundai από το επερχόμενο Tucson N. Ποια θα είναι η ισχύς του; Πότε πρέπει να το περιμένουμε;

Μετά το λανσάρισμα των i30 N και i30 Fastback N, η Hyundai είναι έτοιμη να εισβάλλει και στην αγορά των SUV υψηλών επιδόσεων προσθέτοντας στο ρόστερ της το επερχόμενο Tucson N.

To μοντέλο σύμφωνα με πληροφορίες θα λανσαριστεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, λίγο πριν κλείσει ο κύκλος ζωής της τωρινής γενιάς, και θα κληθεί να αντιμετωπίσει μοντέλα όπως το CUPRA Ateca και το Audi SQ5.
 
Ακριβείς πληροφορίες γύρω από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου δεν έχουν γίνει γνωστά αλλά πηγές κοντά στην εταιρεία αναφέρουν πως η ισχύς του Tucson N θα φτάνει τουλάχιστον τα 340 άλογα και θα μπορεί να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα. Οι ίδιοι οι μηχανικοί του τμήματος Ν έχουν αναφέρει σύμφωνα με πηγές: «Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο για αυτό το project γιατί όταν ντεμπουτάρει θα γίνει το καλύτερο όλων στην κατηγορία του».

Υπενθυμίζουμε πως η Hyundai έχει στα σχέδιά της να λανσάρει ένα halo car, ωστόσο πριν από αυτό, διαρροές κάνουν λόγο πως η επόμενη Ν έκδοση θα βασιστεί πάνω στο i20. Το i20 N θα κάνει ντεμπούτο στις αρχές του 2020 με ισχύ περίπου 250 άλογα χωρίς σύστημα τετρακίνησης αλλά με ηλεκτρονικό διαφορικό.

Hyundai
vw