Η τιμή του για το Ηνωμένο Βασίλειο φτάνει τις 86.120 λίρες (98.000 ευρώ).

Oι δύο διπλές τραπεζοειδείς απολήξεις της εξάτμισης φανερώνουν πως δεν πρόκειται για κάποιο οποιοδήποτε Velar.

Εξελιγμένο είναι και το σύστημα ανάρτησης.

H δερμάτινη επένδυση προσφέρεται τώρα σε 4 χρώματα.

Oι δύο διπλές τραπεζοειδείς απολήξεις της εξάτμισης φανερώνουν πως δεν πρόκειται για κάποιο οποιοδήποτε Velar.

Nέο Range Rover Velar SVAutobiography

3.572 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2019)

Εώς και 63.900 ώρες ξόδεψαν οι μηχανικοί του μοντέλου για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δείτε όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ισχυρότερο Velar.

Το Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition αποκάλυψε μόλις η Land Rover. Πρόκειται για την πιο πολυτελής και ισχυρή έκδοση του νέας γενιάς Velar και για αυτό σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις είναι ελαφρώς διαφορετικό αισθητικά και λαμβάνει κάτω από καπό νέο μοτέρ.

Πρόκειται για τον V8 υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 5,0 λίτρων που φτάνει σε ισχύ τα 550 άλογα και τα 680 Νm ροπής σε συνδυασμό με 8άρι αυτόματο κιβώτιο και στάνταρ σύστημα τετρακίνησης που δίνουν την δυνατότητα στο κορυφαίο Velar να κάνει το σπριντ από στάση μέχρι τα 100 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 274 χλμ./ώρα. Για να μπορέσει να ανταποκριθεί στην μεγάλη του ισχύ, οι μηχανικοί της μάρκας προσέφεραν στο Velar SVAutobiography μεγαλύτερα φρένα, και μια σειρά από αναβαθμίσεις στο σύστημα τετρακίνησης που μπορεί τώρα να μεταφέρει την κίνηση ακόμα και 100% στον πίσω άξονα, αν αυτό γίνει απαραίτητο. Εξελιγμένο είναι και το σύστημα ανάρτησης ενώ η εταιρεία κάνει λόγο πως χρειάστηκαν 63.900 ώρες έρευνας για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο κράτημα και την ποιότητα κύλισης του αυτοκινήτου.
 
Αισθητικά, το Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition ξεχωρίζει χάρη στον ελαφρώς διαφορετικό εμπρός προφυλακτήρα στον οποίο ενσωματώνονται μεγαλύτεροι εισαγωγείς αέρα για την καλύτερη ψύξη του μοτέρ και των φρένων. Πίσω, οι δύο διπλές τραπεζοειδείς απολήξεις της εξάτμισης φανερώνουν πως δεν πρόκειται για κάποιο οποιοδήποτε Velar, ενώ οι 21 ιντσών σφυρήλατες ζάντες (ή 22άρες προαιρετικά) προσφέρονται είτε με κόκκινες είτε με μαύρες δαγκάνες. Στο εσωτερικό, η δερμάτινη επένδυση προσφέρεται τώρα σε 4 χρώματα, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα με λειτουργία μασάζ, σπορ τιμόνι, paddles από αλουμίνιο, περιστροφικό επιλογέα με νέο φινίρισμα κ.α

Η τιμή του για το Ηνωμένο Βασίλειο φτάνει τις 86.120 λίρες (98.000 ευρώ).

Mercedes
moto