Η Hyundai έδωσε στο φως της δημοσιότητας τις δύο πρώτες teaser εικόνες του νέου Tucson N Line.

Το εσωτερικό θα έχει επίσης τη δική του λεπτομέρεια «N Line», η οποία θα περιλαμβάνει πολλές κόκκινες ραφές.

Πρώτη «γεύση» του Hyundai Tucson N Line

5.403 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2019)

Η Hyundai έδωσε στο φως της δημοσιότητας τις δύο πρώτες teaser εικόνες του νέου Tucson N Line επιβεβαιώνοντας την παρουσία του μοντέλου στο επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ένα από τα αυτοκίνητα πάνω στα οποία εργάζονται οι Κορεάτες της Hyundai, είναι μία πιο ισχυρή έκδοση του Tucson, η οποία όπως και τα υπόλοιπα ισχυρά μοντέλα της φίρμας θα χαρακτηριστεί από το λογότυπο «Ν». Ωστόσο μέχρι να συμβεί κάτι τέτοιο αυτό που θα μας απασχολήσει θα είναι η πιο «πικάντικη» έκδοση του μοντέλο «N Line».
 
Σήμερα η μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες δύο teaser εικόνες του Tucson N Line, παρουσιάζοντας ένα σημείο του εξωτερικού και ένα του εσωτερικού μέρους. Στην πρώτη εικόνα βλέπουμε τα LED φώτα ημέρας σε σχηματισμό μπούμερανγκ να βρίσκονται χαμηλά στο πλαϊνό μέρος του προφυλακτήρα, αλλά και ενσωματωμένα στους κύριους προβολείς. Λίγο δεξιότερα αχνοφαίνεται η γρίλια σε σχήμα κυψέλων και πιο αριστερά οι γκρίζες ζάντες αλλά και το σήμα «N Line» που μαρτυρά την έκδοση.
 
Το εσωτερικό θα έχει επίσης τη δική του λεπτομέρεια «N Line», η οποία θα περιλαμβάνει πολλές κόκκινες ραφές, ερχόμενες έτσι σε αντίθεση με το μαύρο χρώμα που κυριαρχεί στη καμπίνα.
 
Από κει και πέρα να πούμε πως κρίνοντας από την υπάρχουσα στρατηγική της εταιρείας με τα μοντέλα N Line, η νέα έκδοση του Tucson θα είναι διαθέσιμη με τα περισσότερα από τα ήδη προσφερόμενα συστήματα κίνησης. Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται τις επόμενες ημέρες και σίγουρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, που ανοίγει τις πύλες του για τους εκπροσώπους του Τύπου στις 5 Μαρτίου. Μείνετε συντονισμένοι.

PEUGEOT NEW EVANS
4green