To σχέδιο της Corolla GRMN από την X-Tomi Design.

Στα σκαριά η Toyota Corolla GRMN

5.076 Επισκέψεις στο άρθρο (25/2/2019)

Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για τις πιθανότητες να δούμε μια GRMN έκδοση της νέας Corolla; Με τι μοτέρ έκπληξη θα πρέπει να το περιμένουμε;

Nέες αποκαλυπτικές πληροφορίες σχετικά με αν θα πρέπει να περιμένουμε μια σπορ GRMN έκδοση για τη νέα Corolla hatchback ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Ο υποδιευθυντής του τομέα Σχεδίασης της μάρκας, κ.Κanei επιβεβαίωσε πως η μάρκα έχει μέσα στα πλάνα της την κατασκευή μιας Corolla GRMN λέγοντας: « Aυτή την στιγμή εξετάζουμε τι θα ήταν καλύτερο για την ευρωπαϊκή αγορά, αλλά η πιθανότητα να προχωρήσει μια Corolla GRMN είναι εξόχως ρεαλιστική. Εργαζόμαστε πάνω στο πλάνο. Η ανάπτυξη της βρίσκεται υπό την επίβλεψη της Toyota Gazoo Racing. Το τμήμα αυτό έχει στα άμεσα πλάνα του την κατασκευή της Corolla GRMN αλλά το project βρίσκεται ακόμα σε φάση σχεδιασμού».
 
Ο Kanei  δεν παρέλειψε να αποκαλύψει πως, παρά τις έντονες φήμες, η Corolla GRMN δεν θα έχει υβριδικό κινητήριο σύνολο αλλά αντίθετα άφησε να εννοηθεί πως θα έχει κάτω από το καπό έναν 4κύλινδρο 1.600άρη turbo κινητήρα. Όσον αφορά το πότε πρέπει να περιμένουμε το λανσάρισμα της σπορ αυτής έκδοσης, ο Kanei δήλωσε πως αυτό θα γίνει στο μέσο του κύκλου ζωής της γενιάς που μόλις έκανε ντεμπούτο. Ο ίδιος είπε πως ενώ η οδηγική συμπεριφορά του μοντέλου θα είναι εύκολο να γίνει πιο σπορ και fun to drive, θα χρειαστεί αρκετή δουλειά στον τομέα του κινητήριου συνόλου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πρώτος στόχος της Τοyota είναι να προσφερθεί η Corolla GRMN στην Ευρώπη.

ELASTIKA 2024
Audi