3 φωτογραφίες »

«Tonale» το νέο SUV της Alfa Romeo

9.464 Επισκέψεις στο άρθρο (4/3/2019)

Η ονομασία του μοντέλου-έκπληξη που μας επιφυλάσσει για αύριο η Alfa Romeo θα είναι, όπως όλα δείχνουν, Tonale. Δείτε πως συνδέονται με τη μεγαλύτερη Stelvio.

Ανανέωση: Σήμερα τα ξημερώματα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες φωτογραφίες της νέας Tonale από το περίπτερο της Alfa Romeo στη Γενεύη. Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για πρωτότυπο, που θα οδηγήσει σε κάποιο μικρομεσαίο SUV παραγωγής. Περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα, μετά την επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου. 

Από τη στιγμή που η Alfa Romeo επιβεβαίωσε πως θα είναι παρούσα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, έχει ξεσπάσει ένα γαϊτανάκι πληροφοριών και φημών για το τι καινούργιο θα δείξει η ιταλική εταιρεία στην πρωτεύουσα της Ελβετίας. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα αναφέρουν πως η ιταλική φίρμα θα κάνει τα αποκαλυπτήρια ενός νέου SUV (μικρότερο από τη Stelvio) το οποίο η ίδια η εταιρεία έχει παραδεχτεί εδώ και αρκετό καιρό πως έχει στα πλάνα της. Είναι όμως έτσι;
 

Όπως όλα δείχνουν το νέο αυτό SUV θα έχει την ονομασία Tonale, σύμφωνα με τα γραφικά που κοσμούν το περίπτερο της μάρκας στη Γενεύη. Η εν λόγω ονομασία, μάλιστα, ενισχύει τα σενάρια για το λανσάρισμα ενός μικρού ή μικρομεσαίου SUV, μιας και η τοποθεσία Passo del Tonale βρίσκεται στην Βόρεια Ιταλία σε υψόμετρο 1.883 μέτρων, με το Passo dello Stelvio, από όπου προέρχεται η ονομασία της Alfa Romeo Stelvio να βρίσκεται στα 2.757 μέτρα. Κατ΄αντιστοιχεία λοιπόν και η Alfa Romeo Tonale δεν αποκλείεται να είναι μικρότερη της Stelvio.

Σε κάθε περίπτωση, περισσότερες πληροφορίες για το τι θα παρουσιαστεί ως Tonale από την ιταλική φίρμα θα έχουμε αύριο το πρωί, όταν και θα ανοίξουν επίσημα οι πύλες της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Μείνετε συντονισμένοι στο autotriri.gr για να μαθαίνετε όλες τις εξελίξεις.

Hyundai
NISSAN