Μία νέα ειδική έκδοση της Bentayga παρουσίασε η Bentley, συστήνοντάς μας την Bentayga Mulliner Pearl of the Gulf.

Στη νέα αυτή έκδοση η βρετανική εταιρεία αναμένεται να κατασκευάσει μόλις 5 μονάδες.

Πηγή ισχύος παραμένει ο W12 κινητήρας 6,0 λίτρων που προσφέρει 600 ίππους.

Η «μαργαριταρένια» Bentley Bentayga

2.009 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2019)

Μία νέα ειδική έκδοση της Bentayga παρουσίασε η Bentley, συστήνοντας μας την Bentayga Mulliner Pearl of the Gulf.

Στη νέα αυτή έκδοση η βρετανική εταιρεία αναμένεται να κατασκευάσει μόλις 5 μονάδες, ωστόσο κανένα από αυτά τα 5 SUV δεν θα είναι ίδιο στο εσωτερικό του. Όπως γνωστοποίησε η μάρκα το καθένα θα έχει μία ειδικά διαμορφωμένη καμπίνα, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να γιορτάσει τη βιομηχανία καταδύσεων για την εύρεση μαργαριταριών που υποστήριζε την περιοχή του αραβικού κόλπου εδώ και αιώνιες.
 
Μάλιστα αυτός είναι και ο λόγος που η έκδοση ονομάστηκε Pearl of the Gulf (μαργαριτάρι του κόλπου) και για αυτό το λόγο έχει λάβει λευκό χρώμα στο εξωτερικό μέρος.
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως στο πολυτελές εσωτερικό τα βλέμματα μαγνητίζει το ρολόι που συναντάμε σε αρκετά μοντέλα της Bentley, το οποίο τοποθετείται μεταξύ των αεραγωγών πάνω από την οθόνη αφής. Επιπλέον στην κεντρική κονσόλα ο κατασκευαστής έχει εγκαταστήσει ένα χώρο αποθήκευσης πολύτιμων αντικειμένων. Μάλιστα η συγκεκριμένη «κρύπτη» διαθέτει τεχνολογία ξεκλειδώματος μέσω του δακτυλικού αποτυπώματος για να εξασφαλίζει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια γίνεται.
 
Όλες αυτές οι τροποποιήσεις έγιναν από τη Mulliner στην έδρα της Bentley στο Crewe, ωστόσο από κει πέρα το αυτοκίνητο εξακολουθεί να είναι μια Bentayga. Αυτό σημαίνει πως το παρών δίνουν ζάντες 21 ιντσών αλλά και ένα σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης που φιλοξενείται από μία οθόνη 8 ιντσών.
 
Τέλος πηγή ισχύος παραμένει ο W12 κινητήρας 6,0 λίτρων που προσφέρει 600 ίππους και επιτρέπει στο SUV να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε τέσσερα δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα τα 300 χλμ./ώρα.     

NEO TRAFIC
skoda