Οι παραγγελίες στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν στις 29 Απριλίου.

Οι διαφορές στην εμφάνιση της σε σχέση με την απλή CLA είναι μικρές αλλά αρκετά εμφανείς.

Το μοντέλο θα κάνει το ντεμπούτο του μπροστά στα μάτια του μέσα στον Απρίλιο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Σε σημαντικό βαθμό ο εσωτερικός διάκοσμος θυμίζει αυτόν της νέας CLA αλλά και άλλων μοντέλων της μάρκας στην τελευταία τους γενιά.

Οι 18άρες ή οι 19άρες ζάντες αλουμινίου ολοκληρώνουν ιδανικά τον σπορ και premium χαρακτήρα της νέα Mercedes-AMG CLA 35.

Το μοντέλο θα κάνει το ντεμπούτο του μπροστά στα μάτια του μέσα στον Απρίλιο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Nέα Μercedes-AMG CLA 35

14.328 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2019)

Με 306 άλογα και 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,9 δευτερόλεπτα, η μάρκα υπόσχεται πως η νέα Μercedes-AMG CLA 35 θα είναι σε θέση να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις. Γνωρίστε την.

Σχεδόν δύο εβδομάδες αφού η Mercedes παρουσίασε την AMG A 35 σεντάν, η μάρκα αποκάλυψε και την έκδοση επιδόσεων ενός άλλου σπορ σεντάν που έχει στην γκάμα της κάτω από την ονομασία Mercedes-AMG CLA 35.

Κάτω από καπό υπάρχει ο ίδιος 4κύλινδρος turbo κινητήρας 2,0 λίτρων που εφοδιάζει και τις AMG εκδόσεις την A-Class σε σεντάν και hatchback και αποδίδει 306 άλογα και 400 Νm ροπής σε συνεργασία με 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, το οποίο με την σειρά του στέλνει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Όσον αφορά τις επιδόσεις, η CLA 35 έχει την δυνατότητα να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 4,9 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 250 χλμ./ώρα. Η Mercedes κάνει λογο πως κάτω από το μοτέρ έχει προστεθεί από τους μηχανικούς της μάρκας ένα πάνελ που βελτιώνει την ακαμψία του αυτοκινήτου ενώ αλλαγές έχουν γίνει και στο σύστημα AMG Ride Control της ανάρτησης που είναι τώρα κατασκευασμένο από αλουμίνιο και έχει μεταξύ άλλων και καινούρια και μοναδική γεωμετρία που του προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα στις ευθείες και καλύτερες επιδόσεις στις στροφές.
 
Οι διαφορές στην εμφάνιση της σε σχέση με την απλή CLA είναι μικρές αλλά αρκετά εμφανείς. Οι Γερμανοί σχεδιαστές προσέφεραν στην AMG CLA 35 νέας σχεδίασης γρίλια με φινίρισμα χρωμίου ενώ στο πίσω μέρος συναντάμε νέο διαχύτη, καινούριο σύστημα εξάτμισης με δύο στρογγυλές απολήξεις (αντί για τετραγωνισμένες που έχει η CLA) και μια μικρή διακριτική αεροτομή στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ. Τέλος, οι 18άρες ή οι 19άρες ζάντες αλουμινίου ολοκληρώνουν ιδανικά τον σπορ και premium χαρακτήρα της νέα Mercedes-AMG CLA 35.

Περνώντας στην καμπίνα, δεν παρατηρούμε για μια ακόμη φορά μεγάλες αλλαγές, αφού σε σημαντικό βαθμό ο εσωτερικός διάκοσμος θυμίζει αυτόν της νέας CLA αλλά και άλλων μοντέλων της μάρκας στην τελευταία τους γενιά. Υπάρχουν ωστόσο νέες προαιρετικές επιλογές στον εξοπλισμό όπως καθίσματα από microfiber που έρχονται σε αντίθεση με τις κόκκινες ραφές τους και τις ίδιου χρώματος ζώνες ασφαλείας.

Οι παραγγελίες στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν στις 29 Απριλίου με τις πρώτες παραδόσεις να υπολογίζεται πως θα αρχίσουν αυτόν τον Αύγουστο. Το μοντέλο θα κάνει το ντεμπούτο του μπροστά στα μάτια του μέσα στον Απρίλιο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.
 

peugeot
skoda