Ένα νέο πετρελαιοκινητήρα προσφέρει στους ευρωπαίους πελάτης της η Audi, αναφορικά με το S5 Coupe και το S5 Sportback.

Έχοντας ισχύ 347 ίππων και 700 Nm ροπής, τα δύο μοντέλα θα μπορούν να εξοπλιστούν με τον V6 TDI 3,0 λίτρων κινητήρα.

Στο εξωτερικό κομμάτι τα S5 Coupe και S5 Sportback, παρουσιάζουν τον οικείο σχεδιασμό της μάρκας.

Η καμπίνα είναι εξοπλισμένη με θερμαινόμενα μπροστινά σπορ καθίσματα.

Με νέο κινητήρα τα Audi S5 Coupe & Sportback

4.828 Επισκέψεις στο άρθρο (17/4/2019)

Ένα νέο πετρελαιοκινητήρα προσφέρει στους ευρωπαίους πελάτης της η Audi, αναφορικά με το S5 Coupe και το S5 Sportback.

Έχοντας ισχύ 347 ίππων και 700 Nm ροπής, τα δύο μοντέλα θα μπορούν να εξοπλιστούν με τον V6 TDI 3,0 λίτρων κινητήρα με ήπια υβριδική τεχνολογία 48 βολτ και έναν ηλεκτρονικό κομπρέσορα. Αυτός ο συνδυασμός σύμφωνα με τη μάρκα επιτρέπει στα αυτοκίνητα να είναι περίπου 19% πιο αποδοτικά, σε σχέση με τους βενζινοκίνητους προκατόχους τους.
 
Από πλευράς απόδοσης το Coupe είναι σε θέση να κάνει το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα σε 4,8 δευτερόλεπτα, ενώ το Sportback  χρειάζεται 4,9 δευτερόλεπτα. Ανεξάρτητα από το μοντέλο και τα δύο έχουν ρυθμιστεί με τελική ταχύτητα τα 250 χλμ./ώρα. Όλα τα μοντέλα θα είναι εφοδιασμένα με tiptronic αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων και σύστημα τετρακίνησης quattro.
 
Στο εξωτερικό κομμάτι τα S5 Coupe και S5 Sportback, παρουσιάζουν τον οικείο σχεδιασμό της μάρκας, έχοντας ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και χρωμιωμένα διακοσμητικά χαρακτηριστικά. Τα μοντέλα είναι επίσης εξοπλισμένα με μονάδες φωτισμού LED και σύστημα εξάτμισης με τέσσερις απολήξεις.
 
Η καμπίνα είναι εξοπλισμένη με θερμαινόμενα μπροστινά σπορ καθίσματα και σπορ δερμάτινο τιμόνι, ενώ οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, έναν ασύρματο φορτιστή για smartphone και ένα premium σύστημα ήχου Bang & Olufsen.
 
Τα δύο μοντέλα θα φτάσουν στην Ευρώπη τον Μάιο και η γερμανική τιμολόγηση τους ξεκινά από τις  65.300 ευρώ τόσο για το S5 Coupe όσο και για το S5 Sportback. Όλα αυτά μέχρι να έρθουν κάποια στιγμή οι ανανεωμένες εκδόσεις τους.

Toyota
test center