Ανεση και στιλ παρέχει το Nissan Navara N-Guard με το αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων και τον turbodiesel κινητήρα των 190 ίππων, χωρίς όμως να ξεχνά τα βασικά στοιχεία της ταυτότητάς του, δηλαδή τον σκληρ
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανεση και στιλ παρέχει το Nissan Navara N-Guard με το αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων και τον turbodiesel κινητήρα των 190 ίππων, χωρίς όμως να ξεχνά τα βασικά στοιχεία της ταυτότητάς του, δηλαδή τον σκληροτράχηλο off-road χαρακτήρα και τις μεταφορικές του ικανότητες.

Δοκιμή: Nissan Navara N-Guard

34.778 Επισκέψεις στο άρθρο (1/8/2019)

Η στιλιστική έκδοση «N-Guard» του Nissan Navara προάγει τη macho εικόνα του ιαπωνικού Pick-Up με σπορτίφ πινελιές πολυτέλειας, δίνοντάς του τη δυνατότητα να παίζει σε όλα τα τερέν από τα… αλώνια έως και τα σαλόνια.

Whats new

Αρχοντικό είναι στο πάτημά του το Navara N-Guard εντός δρόμου όμως όταν πατάει χώμα κυριολεκτικά διαπρέπει.

Αρχοντικό είναι στο πάτημά του το Navara N-Guard εντός δρόμου όμως όταν πατάει χώμα κυριολεκτικά διαπρέπει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

- Στιλιστική έκδοση
- Με 2,3 λτ. diesel κινητήρα 190 ίππων
- Αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων
- Τιμή από 37.040 ευρώ (38.840 ευρώ το αυτόματο)

Το Nissan Navara, στην τρίτη του γενιά, έχει καταφέρει να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην κατηγορία των Pick-Up, λόγω του πλήρους πακέτου που προσφέρει στους επαγγελματίες, οι οποίοι αναζητούν έναν ικανό «εργάτη» παντός καιρού. Όμως, το ελαφρύ ημιφορτηγό της Nissan προσφέρεται και στην έκδοση N-Guard που εστιάζει στο στιλ και διαφοροποιείται σε πολλά σημεία από τις «απλές» εκδόσεις, ούσα παράλληλα πλούσια σε επίπεδο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, αλλά και προηγμένη τεχνολογικά. Σε κάθε περίπτωση, δεδομένος θεωρείται ο σκληροτράχηλος χαρακτήρας του Navara όπως επίσης και οι μεταφορικές του ικανότητες, οι οποίες σε συνδυασμό με τα καλούδια της N-Guard δημιουργούν ένα πλήρες σύνολο για δουλειά, αλλά και διασκέδαση.

«Αγρότης» για… πασαρέλα
Αισθητικά, το Navara N-Guard «φοράει» ένα τρόπον τινά σπορτίφ κοστούμι το οποίο χαρακτηρίζεται από LED φώτα, μαύρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, σκουρόχρωμες επενδύσεις στους θόλους των τροχών και τα πλαϊνά σκαλοπάτια, επίσης μαύρες στιλπνές ράγες οροφής, μάσκα, πλευρικούς καθρέπτες και, τέλος, τα σχετικά αυτοκόλλητα που διέπουν το Navara στα 5.330 χλστ. μήκους. Επιπλέον, στιλιστικό -και όχι μόνο- ρόλο παίζει το συρόμενο κάλυμμα της καρότσας μήκους 1.578 χλστ. που κρατά μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα και προσφέρει ασφαλή αποθηκευτικό χώρο. Στα της καρότσας, να πούμε πως το πλάτος μεταξύ των θόλων ορίζεται στα 1.130 χλστ. και μπορεί να υποστηρίξει φορτία έως και 1.020 κιλά. Πέραν αυτών, η έκδοση N-Guard εφοδιάζεται με το σύστημα «C-Channel» το οποίο διαθέτει μετακινούμενες βάσεις στερέωσης του φορτίου αλλά και ανθεκτική πλαστική επένδυση σε όλες τις επιφάνειες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center