Η μεγαλύτερη αλλαγή θα είναι η υιοθέτηση LED matrix φωτιστικών σωμάτων στο εμπρός μέρος.

Στους κινητήρες, για πρώτη φορά η Superb θα έρθει με ένα plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης.

Nέες εικόνες της Skoda Superb facelift;

3.508 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2019)

Aπό την Κίνα έρχονται οι πρώτες εικόνες της ανανεωμένης Skoda Superb. Πάρτε μάτι.

Νέες φωτογραφίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για το πως θα μοιάζει η ανανεωμένη Skoda Superb όταν αυτή αποκαλυφθεί στις 23 του Μάη στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας.

Οι νέες αυτές εικόνες δείχνουν την Superb που θα προσφερθεί στην κινεζική αγορά αλλά κάτα πάσα πιθανότητα, όπως αναφέρουν πηγές κοντά στο στρατόπεδο της μάρκας, δεν θα υπάρχουν διαφορές, τουλάχιστον την εμφάνιση της. Aπ ό,τι μαθαίνουμε, θα μεγαλώσει μόνο 8 χιλιοστά σε μήκος και 1 χλστ. σε πλάτος, όμως το μεταξόνιό της θα παραμείνει το ίδιο. Η μεγαλύτερη αλλαγή θα είναι η υιοθέτηση LED matrix φωτιστικών σωμάτων στο εμπρός μέρος, για πρώτη φορά στην ιστορία της μάρκας. Aλλες διαφοροποιήσεις σε σχέση με το τωρινό μοντέλο λέγεται πως θα είναι τα ανασχεδιασμένα πίσω φώτα ενώ το έμβλημα της μάρκας που βρίσκεται στο πορτ-μπαγκάζ θα αντικατασταθεί με τα γράμματα «SKODA». Φυσικά, όπως συνηθίζεται, ελαφρώς διαφορετικοί θα είναι οι δύο προφυλακτήρες.
 
Ο εσωτερικός διάκοσμος από την πλευρά του θα εκμοντερνιστεί σημαντικά με καλύτερο φινίρισμα και πιο εξελιγμένο σύστημα infotainment και πιο πλούσιο εξοπλισμό.

Στους κινητήρες, για πρώτη φορά η Superb θα έρθει με ένα plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης. Η πιο φιλική προς το περιβάλλον έκδοση του αυτοκινήτου θα χρησιμοποιεί το ίδιο σύστημα κίνησης που έχει το Volkswagen Passat GTE που αποτελείται από ένα υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα εσωτερικής καύσης 1,4 λίτρων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ. Ο συνδυασμός αυτός θα προσφέρει στο γερμανικό μοντέλο 218 ίππους και 400 Nm ροπής, ενώ μέσω της μπαταρίας 9,9 kWh, θα έχει τη δυνατότητα να ταξιδεύει αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για 50 χιλιόμετρα.     

Hyundai
vw