Έτοιμο για να πραγματοποιήσει αυτό το οποίο λέει το όνομά του είναι το Audi TT Safari.

Στο πίσω μέρος το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι ο χώρος που φιλοξενούνται δύο ελαστικά ως ρεζέρβες.

Το Worthersee είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 29 Μαΐου, ενώ ολοκληρώνεται την 1η Ιουλίου του 2019.

Το Audi TT Safari κατασκευάστηκε με τη συνδρομή μίας ομάδας εφήβων.

Έτοιμο για Safari το Audi TT

3.307 Επισκέψεις στο άρθρο (23/5/2019)

Έτοιμο για να πραγματοποιήσει αυτό το οποίο λέει το όνομά του είναι το Audi TT Safari, το οποίο δεν αποτελεί μοντέλο παραγωγής, αλλά είναι ένα πραγματικό αυτοκίνητο κατασκευασμένο από την γερμανική εταιρεία.

Το Audi TT Safari δημιουργήθηκε από τους ανθρώπους της Audi προκειμένου να λάβει μέρος στο Worthersee GTI Meet, στο οποίο κάθε χρόνο χιλιάδες οπαδοί των αυτοκινήτων δίνουν το παρών στις όχθες της ομώνυμης λίμνης στην Αυστρία, προκειμένου να συμμετάσχουν στο γεγονός όπου πλέον έχει γίνει θεσμός.
 
Κοιτώντας τις εικόνες του μοντέλου, το οποίο κατασκευάστηκε με τη συνδρομή μίας ομάδας εφήβων, το TT Safari φαίνεται έτοιμο να «κατακτήσει» την έρημο ή να κινηθεί σε πιο απαιτητικές διαδρομές. Ωστόσο ακόμα και να μην τα καταφέρει σε αυτό τον τομέα το σίγουρο είναι ότι θα αποσπάσει ένα μεγάλος μέρος της προσοχής των παρευρισκόμενων και τον μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
 
Tο TT βλέπουμε πως στον πρόβολο έχει λάβει μια σειρά από επιπλέον από φώτα, ενώ αναθεωρημένος είναι και ο σπορ προφυλακτήρας που με τη σειρά του ενσωματώνει φωτιστικά σώματα κίτρινου χρώματος. Τα φτερά του αυτοκινήτου έχουν φαρδύνει για να καλύπτουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα εκτός δρόμου ελαστικά.
 
Στο πίσω μέρος το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι ο χώρος που φιλοξενούνται δύο ελαστικά ως ρεζέρβες, ο οποίος έχει πάρει τη θέση του παρμπρίζ. Επιπλέον πιο ψηλά στον προφυλακτήρα έχουν τοποθετηθεί οι δύο απολήξεις του συστήματος εξάτμισης, ίσως για να μην υπάρξει πρόβλημα σε περίπτωση που χρειαστεί να περάσει από κάποιο σημείο όπου έχει λιμνάσει νερό.    
 
Τέλος αλλά στοιχεία περιλαμβάνουν ένα σπόιλερ, αλλά και τον εντυπωσιακό συνδυασμό τεσσάρων χρωμάτων μαύρου, λευκού, γκρι και κίτρινου.  Το Worthersee είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 29 Μαΐου, ενώ ολοκληρώνεται την 1η Ιουλίου του 2019.     

Hyundai
vw