Οι πρώτες εικόνες που δείχνουν το επερχόμενο Kia Xceed χωρίς καμουφλάζ διέρρευσαν.

Στο πίσω μέρος η αεροτομή που φιλοξενεί το τρίτο φως φρένων είναι ενσωματωμένη στο πορτμπαγκάζ.

Δεν θα πρέπει να αφήσουμε χωρίς αναφορά τις ζάντες σχήματος «Υ».

Το πιθανότερο είναι το crossover πιθανώς να υιοθετήσει την γκάμα κινητήρων του Ceed hatch στο σύνολο της.

Ένας μεταλλικός διαχύτης φιλοξενεί τις δύο απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.

Διαρροή: Αυτό είναι το νέο Kia Xceed

39.528 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2019)

Οι πρώτες εικόνες που δείχνουν το επερχόμενο Kia Xceed, την crossover εκδοχή του μικρομεσαίου της κορεάτικης φίρμας, χωρίς καμουφλάζ διέρρευσαν και σας τις παρουσιάζουμε.

Δεν είναι μυστικό πως η Kia εργάζεται πάνω στην κατασκευή του πρώτου crossover που θα είναι βασισμένο στο δημοφιλές Ceed, καθώς η μάρκα έχει επιβεβαιώσει εδώ και αρκετό καιρό τον ερχομό του Xceed όπως και θα ονομαστεί η νέα επιλογή στην συγκεκριμένη κατηγορία. Αν και μέχρι στιγμής είχαμε δει περιστασιακά κάποιες teaser εικόνες και κάποιες όπου το μοντέλο ήταν καλυμμένο από καμουφλάζ, σήμερα όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.
 

Όπως μπορείτε να δείτε πιο πάνω στη γκαλερί, το μοντέλο εντοπίστηκε «καθαρό», χωρίς ίχνος καμουφλάζ, κατά τη διάρκεια φωτογράφισης. Στο εμπρόσθιο μέρος το Xceed έχει υιοθετήσει τη μάσκα του Ceed, ενώ η χαρακτηριστική «μύτη της τίγρης» στη γρίλια του μοντέλου έρχεται με ένα μεταλλικό φινίρισμα συνοδεύοντας τα «αδελφά» χαρακτηριστικά στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα. Τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά στις καμάρες των τροχών είναι το πρώτο πράγμα που συναντάμε στο πλαϊνό μέρος, το οποίο χαρακτηρίζεται από έντονες καμπύλες που δίνουν μία πιο ευρεία εικόνα στο κορεατικό crossover.
 
Στο πίσω μέρος η αεροτομή που φιλοξενεί το τρίτο φως φρένων είναι ενσωματωμένη στο πορτμπαγκάζ, ενώ τα λεπτά φωτιστικά σώματα ξεκινούν από το πλάι και φτάνουν μέχρι και στην πίσω πόρτα. Από κει και πέρα ένας μεταλλικός διαχύτης φιλοξενεί τις δύο απολήξεις του συστήματος εξάτμισης, ενώ κλείνοντας δεν θα πρέπει να αφήσουμε χωρίς αναφορά τις ζάντες σχήματος «Υ» και τις ράγες οροφής.
 
Κλείνοντας, πληροφορίες για τα μηχανικά σύνολα δεν έχουν υπάρξει προς το παρόν ωστόσο το πιθανότερο είναι το crossover να υιοθετήσει τη γκάμα κινητήρων του Ceed στο σύνολο της, κάτι που μεταφράζεται σε υπετροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης 1,0 και 1,4 λτ. και diesel 1,6 λτ. με ιπποδυνάμεις από 100 έως και 140 ίππους.

Mercedes
moto