Η έκδοση αυτή έχει την ονομασία Veloce S Edition.

Η ισχύς του αυτοκινήτου πηγάζει από τον 4κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο 1,75 λίτρων κινητήρα απόδοσης 240 ίππων.

Nέα έκδοση Veloce S για Alfa Romeo Giulietta

4.933 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2019)

Μόνο 30 τέτοια αυτοκίνητα θα κατασκευαστούν. Διαβάστε τι καλούδια περιλαμβάνει η νέα αυτή έκδοση.

 Mπορεί η Αlfa Romeo Giullieta να βρίσκεται καμιά δεκαετία στην αγορά, χωρίς μεγάλες αλλαγές, ωστόσο η μάρκα δεν δίστασε να αποκαλύψει μια νέα έκδοση για το ιταλικό μικρομεσαίο, αποκλειστικά για την αγορά της Αυστραλίας.
 
Η έκδοση αυτή έχει την ονομασία Veloce S Edition και προσφέρεται αποκλειστικά σε τρία χρώματα (άσπρο, Alfa μαύρο και Stromboli μεταλλικό γκρι), μοναδικές 19άρες μαύρες ζάντες, κόκκινα εμβλήματα, ανθρακονημάτινο φινίρισμα στις ποδιές, στην γρίλια και τους εξωτερικούς καθρέπτες, σύστημα εξάτμισης «Elaforazioni 1919» της Magneti Marelli. Στην καμπίνα, η Veloce S Edition περιλαμβάνει σύστημα ήχου Bose High Performance, ειδικά πατάκια με logo της Giullieta και Veloce S, επένδυση από δέρμα Alcantara, σπορ πεντάλ, τιμόνι με επίπεδη βάση κ.α.

Η ισχύς του αυτοκινήτου πηγάζει από τον 4κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο 1,75 λίτρων κινητήρα απόδοσης 240 ίππων και 340 Νm ροπής. Με το μοτέρ συνεργάζεται ένα 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που στέλνει την κίνηση στους εμπρός τροχούς ενώ ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ακόμα Βrembo δαγκάνες στα φρένα, πιο σπορ ανάρτηση κ.α.

Η τιμή για τα μόλις 30 αυτοκίνητα που θα κατασκευαστούν στην έκδοση αυτή θα ξεκινά από 45.400 δολάρια Αυστραλίας, ήτοι 28.300 ευρώ.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto