Με ελαφρύ καμουφλάζ οι δοκιμές του μοντέλου.

Προετοιμάζεται στο Ring η Mercedes-AMG A 45

2.624 Επισκέψεις στο άρθρο (4/6/2019)

H Mercedes συνεχίζει να υποβάλλει το premium hot hatch σε σκληρή προετοιμασία για να είναι έτοιμο για το φθινοπωρινό ντεμπούτο του.

To τελευταίο στάδιο των δοκιμών της στην πίστα του Nurburgring ολοκληρώνει η νέας γενιάς Mercedes-AMG A 45, σύμφωνα με τις τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που ήρθαν στο φως από την Γερμανία.

Έχει ήδη γίνει γνωστό πως το premium hot-hatch θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις (στάνταρ και S) και από ό,τι μπορούμε να καταλάβουμε μέσω των εικόνων, στο Ring βρέθηκε η απλή έκδοση αφού δεν έχει υπάρχει ο πιο σπορ πίσω διαχύτης ενώ η αεροτομή στο τέλος της οροφής είναι η μικρότερη από αυτές που προσφέρει η Μercedes.
 
Οι μηχανικοί της AMG έχουν επίσης βελτιώσει την ανάρτηση, τα φρένα και το σύστημα διεύθυνσης, οπότε το αυτοκίνητο αναμένεται να συμπεριφέρεται καλύτερα σε σχέση με τον προκάτοχό του. Οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής κάνουν λόγο πως η νέα Mercedes-AMG Α 45 θα διαθέτει ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη οκτώ σχέσεων και θα συνδυάζεται με ένα ολοκαίνουριο σύστημα 4Matic, με Drift mode.

Η ισχύς θα παρέχεται από μια ενημερωμένη έκδοση του υπερτροφοδοτούμενου τετρακύλινδρου 2,0 λίτρων κινητήρα, ο οποίος αναμένεται να παράγει 388 ίππους στη βασική του έκδοση και 421 ίππους στην έκδοση S.

Μέχρι στιγμής, δεν γίνεται λόγος για το πότε θα αποκαλυφθεί η ολοκαίνουργια AMG A 45. Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, θα μπορούσε να συμβεί στα τέλη του καλοκαιριού, πριν τη δούμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.
 

Toyota
test center