Τη νέα έκδοση Urbana για το Fiat 500X ανακοίνωσε η μάρκα, η οποία περνά τα ευρωπαϊκά σύνορα και πηγαίνει στις ΗΠΑ.

Η ισχύς θα παρέχεται από έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 1,3 λίτρων που παράγει 179 ίππους.

Με πιο σπορ εμφάνιση το Fiat 500X Urbana

13.471 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2019)

Τη νέα έκδοση Urbana για το Fiat 500X ανακοίνωσε η μάρκα, η οποία περνά τα ευρωπαϊκά σύνορα και πηγαίνει στις ΗΠΑ, δίνοντας μία πιο σπορ εμφάνιση στο μοντέλο.

Έχοντας ως βάση το 500X Trekking, το Fiat 500X Urbana Edition διαθέτει ένα μοναδικό εξωτερικό με μαύρα χαρακτηριστικά, τα οποία ξεκινούν από τον πρόβολο και συγκεκριμένα από τον εμπρόσθιο προφυλακτήρα. Στη συνέχεια διαρρέουν ολόκληρο το αμάξωμα του SUV περνώντας από τα καπάκια των καθρεπτών, τα μαρσπιέ, τις χειρολαβές των θυρών και καταλήγουν μέχρι το οπίσθιο μέρος.
 
¶λλα χαρακτηριστικά της έκδοσης αυτής περιλαμβάνουν, LED φωτιστικά σώματα και μαύρες ζάντες 18 ιντσών με χάλκινα διακοσμητικά στοιχεία. Τελευταίο άλλα όχι λιγότερο σημαντικό οι μαύρες ράγες οροφής που έχουν ανάλογο φινίρισμα με αυτό των ζαντών. Το 500X Urbana Edition θα διατίθεται σε τέσσερα χρώματα: Grigio Graphite (Γκρι γραφίτη), Vibrante Green (πράσινο), Bianco Gelato (άσπρο) και Nero Cinema (μαύρο).
 
Οι αλλαγές στο εσωτερικό είναι εμφανώς λιγότερες. Στη καμπίνα τα καθίσματα είναι καλυμμένα από μαύρο ύφασμα, ενώ έχουν πάνω τους κεντημένα το λογότυπο «500». Η κεντρική κονσόλα χαρακτηρίζεται επίσης από μαύρη απόχρωση, ενώ υπάρχει επίσης ένα μελανόμορφο πλαίσιο οργάνων.
 
Η Fiat δεν έλεγε πολλά για τον εξοπλισμό, αλλά το 500X θα έχει στάνταρ κλιματισμό, οθόνη πληροφοριών οχήματος 3,5 ιντσών, οθόνη που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης μεγέθους 7 ιντσών, δυνατότητα υποστήριξης Android Auto και Apple CarPlay. κ.α. Παράλληλα αρκετά μεγάλος είναι ο κατάλογος του προαιρετικού εξοπλισμού, όπως και τα συστήματα ασφαλείας και υποστήριξης του οδηγού.
 
Η ισχύς θα παρέχεται από έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 1,3 λίτρων που παράγει 179 ίππους και ροπής στρέψης 284 Nm. Συνδέεται με ένα αυτόματο κιβώτιο εννέα ταχυτήτων και το σύστημα τετρακίνησης ως στάνταρ.

Toyota
moto