Η Bentley γιορτάζει τα 100 χρόνια ζωής και συνεχίζει να το κάνει αποκαλύπτοντας δύο ειδικές εκδόσεις της Bentayga.

Tο εσωτερικό είναι ντυμένο με μπλε δερμάτινη ταπετσαρία και καρό χαρακτηριστικά.

Στο πίσω κάθισμα έχει προβλεφθεί ένα σημείο το οποίο φιλοξενεί μία σκακιέρα για να περνά ευχάριστα η ώρα κατά τη διάρκεια των διαδρομών.

Νέες ειδικές εκδόσεις της Bentley Bentayga

2.053 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2019)

Η Bentley γιορτάζει τα 100 χρόνια ζωής και συνεχίζει να το κάνει αποκαλύπτοντας δύο ειδικές εκδόσεις της Bentayga.

Οι νέες εκδόσεις Businessman και Sportsman έχουν δημιουργηθεί από το τμήμα Mulliner και το Savile Row Huntsman αντίστοιχα και θα βρίσκονται στο εκθεσιακό χώρο του Jack Barclay, ο οποίος αποτελεί τον παλαιότερου λιανοπωλητή της αυτοκινητοβιομηχανίας.
 
Ξεκινώντας από την Bentayga Sportsman, στο εξωτερικό μέρος έχει λάβει σκούρο κόκκινο χρώμα, ενώ το εσωτερικό είναι ντυμένο με μπλε δερμάτινη ταπετσαρία και καρό χαρακτηριστικά. Η μάρκα λέει πως  είναι εμπνευσμένο από τη ζωή στη βρετανική επαρχία και μάλιστα υποστηρίζει πως είναι τόσο βρετανικό το μοντέλο που μπορεί κανείς να τα καταλάβει ακούγοντας την προφορά του!
 
Στον αντίποδα, η Bentayga Businessman είναι βαμμένη σε σκούρο ανθρακί χρώμα, ενώ η γρίλια της κοσμείται από ίνες άνθρακα. Στο εσωτερικό το δέρμα παίζει τον κυρίαρχο ρόλο, ενώ όπως πριν έτσι και τώρα, χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτής της ειδικής έκδοσης, που περιλαμβάνει επίσης τα λογότυπα Huntsman και Jack Barclay, είναι τα καρό χαρακτηριστικά στις πλάτες των καθισμάτων αλλά και στα πάνελ των θυρών. Επιπλέον στο πίσω κάθισμα έχει προβλεφθεί ένα σημείο το οποίο φιλοξενεί μία σκακιέρα για να περνά ευχάριστα η ώρα κατά τη διάρκεια των διαδρομών.   
 
Τέλος να σημειωθεί πως αυτοί που θα αγοράσουν κάποιο από τα δύο μοντέλα θα λάβουν δώρο ένα μπουφάν αποκλειστικά σχεδιασμένο για την Bentley.

Toyota
test center