Λέγεται πως η ιπποδύναμη θα μείνει στα 435 άλογα.

Στο πίσω μέρος, την παράσταση κλέβουν φυσικά οι δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης.

To ανανεωμένο Audi SQ7;

3.019 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2019)

Βασισμένο πάνω στο πρόσφατα ανανεωμένο Q7, το SQ7 facelift αναμένεται να υιοθετήσει ακόμη πιο σπορ χαρακτηριστικά.

Λίγες μέρες αφού η Audi παρουσίασε με κάθε επισημότητα το ανανεωμένο Q7, o ανεξάρτητος σχεδιαστής Nikita Aksyonov αποκάλυψε την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η πιο ισχυρή «S» έκδοση του μοντέλου που λέγεται πως θα κάνει ντεμπούτο μέσα στο επόμενο έτος.

Όπως μπορούμε να δούμε στις εικόνες, το SUV λαμβάνει πολλά από τα σχεδιαστικά στοιχεία του Q7 facelift όπως τη νέα γρίλια, τα Matrix φωτιστικά σώματα και το νέο προφυλακτήρα, ο οποίος ωστόσο έχει πάνω του μεγαλύτερους αεραγωγούς δάνειο από το SQ8. Στο πίσω μέρος, την παράσταση κλέβουν φυσικά οι δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης αλλά και τα νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα.

Αρκετά διαφορετικός θα είναι ο εσωτερικός διάκοσμος αφού η αιωρούμενη οθόνη που υποστηρίζει το σύστημα infotainment θα είναι πλέον ενσωματωμένη στο κέντρο του ταμπλό και θα είναι πλήρως ψηφιακή. Το μοντέλο θα διατίθεται με ελαφρώς πιο πλούσιο εξοπλισμό ενώ η Audi υποστηρίζει πως ο χώρος των επιβατών θα μεγαλώσει.

Όσον αφορά την ισχύ, λέγεται πως η ιπποδύναμη θα μείνει στα 435 άλογα και η ροπή στα 900 Nm χάρη στο ίδιο TDI V8 κινητήρα των 4,0 λίτρων διπλής υπερτροφοδότησης που λειτουργεί σε συνεργασία με έναν ηλεκτρικό κομπρέσορα για την καταπολέμηση του turbo lag.
 

PEIRAIOS LEASING
test center