Στο Ring το Opel Insignia facelift (+vid)

4.002 Επισκέψεις στο άρθρο (15/7/2019)

Σύντομα αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το ανανεωμένο Opel Insignia. Τι αλλαγές περιμένουμε στο μηχανοστάσιο;

Λίγες μέρες αφότου η Opel παρουσίασε το ανανεωμένο Astra, η μάρκα συνέχισε τις δοκιμές του Ιnsignia facelift στην πίστα του Nurburgring. Αυτή την φορά, οι κατάσκοποί είδαν το μοντέλο εν δράσει σε δύο διαφορετικά αμαξώματα, σεντάν και wagon.

Η μάρκα φρόντισε να καλύψει τον πρόβολο των αυτοκινήτων με καμουφλάζ, ωστόσο ήδη γνωρίζουμε πως οι αλλαγές σε σχέση με το τωρινό Ιnsignia θα είναι μικρές. Τα φωτιστικά σώματα θα έχουν πιθανώς μικρές αλλαγές, η παρουσία χρωμίου θα είναι εντονότερη και η γρίλια ίσως μεγαλώσει.

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον υπάρχει σχετικά με τα κινητήρια σύνολα. Ο λόγος είναι ότι αφού η Opel είναι μέλος του PSA Group, είναι πολύ πιθανόν το Insignia να ακολουθήσει το παράδειγμα του νέου Corsa και να υιοθετήσει PureTech και BlueHDI κινητήρες. Πιθανή είναι λοιπόν η προσθήκη του 1.600άρη βενζίνης και των πετρελαιοκίνητων μονάδων στα 1.500 και 2.000 κ.εκ.. Ο turbodiesel των 1,5 λίτρων θα βρίσκεται στην παλέτα και του ανανεωμένου Astra λαμβάνοντας μάλιστα το νέο 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο του PSA Group, άρα είναι πολύ πιθανό το ίδιο να γίνει και στο φρεσκαρισμένο Insignia. Tέλος, φήμες κάνουν λόγο για μια plug-in υβριδικής έκδοσης, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί μέχρι αυτή τη στιγμή.

Το Opel Ιnsignia facelift θα κάνει ντεμπούτο μέσα στους επόμενους μήνες και θα βρίσκεται πιθανότατα στην Έκθεση της Φρανκφούρτης στον Σεπτέμβριο.
 

peugeot
NISSAN