Σε δύο εκδόσεις έρχεται η Mercedes-AMG CLA 45 Shooting Brake.

Οι δύο εκδόσεις εξοπλίζονται από τον 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο 4κύλινδρο κινητήρα.

Εκτός από την εξαιρετική απόδοση, εξίσου καλός είναι και ο σχεδιασμός.

Το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης (MBUX) προσφέρει καλύτερη σύνδεση μεταξύ του οχήματος, του οδηγού και των επιβατών.

Νέα Mercedes-AMG CLA 45 Shooting Brake

6.387 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2019)

Σε τρομερή «φόρμα» βρίσκεται η Mercedes-AMG, η οποία μετά την αποκάλυψη των Mercedes-AMG A45 και CLA 45, προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση της εξίσου ελκυστικής Mercedes-AMG CLA 45 Shooting Brake. Σε δύο εκδόσεις έρχεται το μοντέλο η μία πιο ισχυρή από την άλλη.

 

Για αυτούς που επιθυμούν κάτι περισσότερο από ένα οικογενειακό αυτοκίνητο, το οποίο να συνδυάζει τους χώρους και τις επιδόσεις, η νέα Mercedes-AMG CLA 45 Shooting Brake είναι σίγουρα μία από τις περιπτώσεις που συνδυάζουν αυτά τα στοιχεία.
 
Ξεκινώντας από την ισχύ και τις επιδόσεις, το νέο σπορ μοντέλο της ομάδας του Affalterbach θα προσφερθεί σε δύο εκδόσεις, που εξοπλίζονται από τον ίδιο 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο 4κύλινδρο κινητήρα που βρίσκουμε και στην Α 45 και CLA 45. Στην λιγότερο ισχυρή προσφέρει 387 ίππους (480Nm ροπής) και στην πιο ισχυρή CLA 45 S φτάνει τα 421 άλογα (500 Nm ροπής). Η ισχύς μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός κιβωτίου ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη 8 σχέσεων.
 
Από πλευράς απόδοσης, η νέα CLA 45 Shooting Brake μπορεί να κάνει το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα σε 4,1 δευτερόλεπτα, ενώ η ισχυρή S χρειάζεται 4,0 δευτερόλεπτα. Η μέγιστη ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ. /ώρα για την CLA 45 και στα 270 χλμ./ώρα για την CLA 45 S.
 
Εκτός από την εξαιρετική απόδοση, εξίσου καλός είναι και ο σχεδιασμός της Mercedes-AMG CLA 45 Shooting Brake. Όλα τα στοιχεία που βλέπουμε και στην coupe AMG έκδοση, δίνουν και τώρα το παρών, ξεκινώντας από τη μάσκα Panamericana και φτάνοντας μέχρι τις τέσσερις οβάλ απολήξεις του συστήματος εξάτμισης. Ίδια εικόνα βλέπουμε και στο εσωτερικό, το οποίο κυριαρχείται από μαύρο δέρμα και κόκκινα διακοσμητικά χαρακτηριστικά, ενώ το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης (MBUX) προσφέρει καλύτερη σύνδεση μεταξύ του οχήματος, του οδηγού και των επιβατών.
 
Οι τιμές και το πότε θα είναι διαθέσιμη η νέα Mercedes-AMG CLA 45 Shooting Brake θα ανακοινωθεί αργότερα.  

Mercedes
test center