H εικόνα που διέρρευσε.

Διαρροή: To Μazda2 facelift

7.042 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2019)

Mεγάλο θα είναι το φρεσκάρισμα που θα λάβει το facelift Μazda2 στο μπροστινό του μέρος. Θα έχουμε κάποια αλλαγή στα μοτέρ; Tι άλλο περιμένουμε;

Στο φως της δημοσιότητας μέσω διαρροής ήρθαν οι πρώτες εικόνες του ανανεωμένου Μazda2 λίγο πριν ο εκπρόσωπος της εταιρείας στην κατηγορία των «μικρών» κάνει το επίσημο ντεμπούτο του.

Από την πρώτη ματιά γίνεται φανερό πως ο πρόβολος του μοντέλου είναι σημαντικά διαφοροποιημένος. Τα φωτιστικά σώματα έχουν μεγαλώσει και ακουμπούν πλέον πάνω στην νέα κυψελωτή γρίλια που διατηρεί το ίδιο μέγεθος αλλά μοιάζει πλέον περισσότερο στο μεγαλύτερο Mazda3. Ριζικά ανασχεδιασμένος είναι ο μπροστινός προφυλακτήρας πάνω στον οποίο ενσωματώνονται πλέον δύο λεπτά φώτα LED σε οριζόντια διάταξη αντικαθιστώντας τα στρογγυλά φώτα ομίχλης του τρέχοντος μοντέλου. Τέλος, το Mazda2 της φωτογραφίας «πατά» πάνω σε έναν νέο σετ από 16άρες πολυάκτινες ζάντες, ενώ μαθαίνουμε πως η γκάμα χρωμάτων για το αμάξωμα θα επεκταθεί σημαντικά.

Ελάχιστες αλλαγές περιμένουμε στον εσωτερικό διάκοσμο, κάτι που σημαίνει πως το παρών θα δίνει ξανά το τριάκτινο δερμάτινο τιμόνι και η αιωρούμενη οθόνη που υποστηρίζει το σύστημα infotainment. H Μazda πάντως αναμένεται να μεγαλώσει τον κατάλογο των προαιρετικών επιλογών με περισσότερα χρώματα και επιλογές από υλικά στην επένδυση των καθισμάτων.

Στο μηχανοστάσιο δεν θα γίνει πιθανότατα κάποια προσθήκη ή κάποια άλλη αλλαγή. Αυτό σημαίνει πως ο 1.500άρης SkyActiv-G θα συνεχίσει να είναι η μόνη επιλογή σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, στα 75, στα 90 και στα 115 άλογα σε συνδυασμό τόσο με μηχανικό όσο και με αυτόματο κιβώτιο.

Πληροφορίες για το πότε θα γίνει το ντεμπούτο του ανανεωμένου Mazda2 δεν υπάρχουν μέχρι αυτή την στιγμή.
 

Mercedes
moto