Κατά ριπάς με νέα μοντέλα συνεχίζει να «πυροβολεί» η Mercedes-AMG.

Στ πίσω μέρος το SUV έχει λάβει νέα φωτιστικά σώματα.

Oι Mercedes-AMG GLC 43 και GLC 43 Coupe, έχουν ως πηγή ισχύος τον 3,0 λίτρων twin-turbo V6 μοτέρ.

Το μοτέρ έχει ρυθμιστεί με τέτοιο τρόπο για να προσφέρει 390 ίππους.

Ένα νέο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών «καλωσορίζει» τον οδηγό.

Ανανέωση για Mercedes-AMG GLC 43 & GLC 43 Coupe

4.165 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2019)

Κατά ριπάς με νέα μοντέλα συνεχίζει να «πυροβολεί» η Mercedes-AMG, η οποία προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση της ανανεωμένης GLC 43 και GLC 43 Coupe, οι οποίες έρχονται λίγο διάστημα πριν το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.


Ξεκινώντας από το εξωτερικό μέρος, εκεί η ανανέωση δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη, ωστόσο είναι τέτοια που να προσφέρει στην Mercedes-AMG GLC 43 μία πιο φρέσκια εμφάνιση. Ο πρόβολος είναι ελαφρώς επανασχεδιασμένος με την Panamericana γρίλια να έχει ως «εξαπτέρυγα» νέους προβολείς. Παρόμοια είναι τα στοιχεία και για την «ουρά» του γερμανικού SUV, το οποίο έχει λάβει νέα φωτιστικά σώματα, αλλά και ένα ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα. Ο τελευταίος φιλοξενεί το μικρό αεροδυναμικό διαχύτη και τις τέσσερις οβάλ απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.
 
Στο εσωτερικό, οι αλλαγές που έχουν προκύψει ακολουθούν αυτές που συναντήσαμε λίγους μήνες νωρίτερα στην μη AMG GLC. Ένα νέο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών «καλωσορίζει» τον οδηγό, ο οποίος πίσω από αυτό έχει στη διάθεσή του ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και λίγο πιο δίπλα μία οθόνη αφής 10,25 ιντσών που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης MBUX.
 
Στο κομμάτι του κινητήρα δεν υπάρχει κάποια έκπληξη. Ως εκ τούτου οι Mercedes-AMG GLC 43 και GLC 43 Coupe, έχουν ως πηγή ισχύος τον 3,0 λίτρων twin-turbo V6 μοτέρ, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων και το σύστημα τετρακίνησης 4Matic. Το μοτέρ έχει ρυθμιστεί με τέτοιο τρόπο για να προσφέρει 390 ίππους μεταξύ 5.500-6.000 σ.α.λ και 520 Nm ροπής μεταξύ 2.500-4.500 σ.α.λ, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 250 χλμ./ώρα. Το 0-100 χλμ./ώρα για αμφότερες τις εκδόσεις γίνεται μέσα σε 4,9 δευτερόλεπτα.
 
Η τιμολόγηση των ανανεωμένων Mercedes-AMG GLC 43 και GLC 43 Coupe δεν έχει ανακοινωθεί, ωστόσο οι άνθρωποι του Affalterbach υπογραμμίζουν πως τα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα αργότερα μέσα στο έτος.

NEO TRANSPORTER
test center