2 φωτογραφίες »

Ο ευχάριστος οδηγικός χαρακτήρας της Corolla αποτέλεσε μια πολύ καλή βάση και για την διαμόρφωση μιας ακόμα πιο ενδιαφέρουσας έκδοσης σε εμφάνιση αλλά και σε χαρακτήρα.

Δοκιμή: Νέα Toyota Corolla με 180 ίππους

136.452 Επισκέψεις στο άρθρο (25/3/2020)

Ήρεμη…δύναμη: Η νέα γενιά της Corolla εμπλουτίζει την γκάμα της και επιστρέφει με μια πιο «ζωντανή» σε χρώμα και ύφος έκδοση. Αυτή είναι η έκδοση με το 2λιτρο υβριδικό σύνολο απόδοσης 180 ίππων που δοκιμάζουμε…

Η Toyota έχει ξεκινήσει με αργά αλλά σταθερά βήματα να προβάλλει ένα πιο ανήσυχο προφίλ με εστιασμένες προτάσεις αλλά και εκδόσεις μοντέλων. Ο ευχάριστος οδηγικός χαρακτήρας της Corolla λοιπόν αποτέλεσε μια πολύ καλή βάση και για την διαμόρφωση μιας ακόμα πιο ενδιαφέρουσας έκδοσης σε εμφάνιση αλλά και σε χαρακτήρα. Αρχικά, η έκδοση Sport της Corolla που διατίθεται αποκλειστικά με αυτό τον κινητήρα (σ.σ. ο κινητήρας ωστόσο προσφέρεται και σε εκδόσεις Active και Style) ξεχωρίζει αισθητικά με το δίχρωμο bi-tone αμάξωμα (προαιρετικό στην υπόλοιπη γκάμα) το οποίο είναι διαθέσιμο σε 4 επιλογές, με την μαύρη-κόκκινη να κοστίζει επιπλέον 680 ευρώ. Η έκδοση συμπληρώνεται από τις 18 ιντσών πανέμορφες ζάντες αλουμινίου και τα φιμέ κρύσταλλα, που προσδίδουν στο ήδη δυναμικό και κομψό αμάξωμα της Corolla πιο ξεχωριστή αισθητική.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
moto