Δεκαεπτά χρόνια μετά την πρώτη γενιά του Touareg, η VW γιορτάζει την κατασκευή ενός εκατομμυρίου μονάδων.

Στην ειδική αυτή έκδοση το SUV διαθέτει ένα ξεχωριστό εξωτερικό στιλιστικό πακέτο.

Tα δερμάτινα καθίσματα Puglia στο πάνω μέρος μέσω καφέ ραφών λαμβάνουν «διαμαντένιο» σχεδιασμό.

Έκδοση «εκατομμυρίου» για το VW Touareg

4.140 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2019)

Δεκαεπτά χρόνια μετά την πρώτη γενιά του Touareg, η VW γιορτάζει την κατασκευή ενός εκατομμυρίου μονάδων και το κάνει μέσω μία νέας ειδικής έκδοσης που πήρε την ονομασία One Million.

Στην ειδική αυτή έκδοση το SUV  διαθέτει ένα ξεχωριστό εξωτερικό στιλιστικό πακέτο, όντας βαμμένο με το προαιρετικό χρώμα  Sechura Beige, ενώ παρούσες είναι και οι ζάντες 20 ή 21 ιντσών. Τα νέα στοιχεία στο εξωτερικό δεν τελειώνουν εδώ, καθώς στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί ένας αεροδυναμικός διαχύτης σε μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα, ενώ εμφανές είναι και το λογότυπο «One Million». Για αυτούς που επιθυμούν το κάτι παραπάνω, διαθέσιμο είναι και το πακέτο R-Line Black Style, προσθέτοντας μαύρη μάσκα, μαύρα καπάκια καθρεπτών και πλαίσια παραθύρων.
 
Στο εσωτερικό το λογότυπο «One Million» κάνει και εκεί την εμφάνισή του, ενώ μέρος της καμπίνας είναι τα δερμάτινα καθίσματα Puglia, τα οποία στο πάνω μέρος μέσω καφέ ραφών λαμβάνουν «διαμαντένιο» σχεδιασμό, κάτι που συμβαίνει και στα πάνελ των θυρών.
 
Η ισχύς προέρχεται από έναν πετρελαιοκινητήρα V6 TDI 3,0 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 286 ίππους και 600 Nm ροπής. Αυτό επιτρέπει στο μοντέλο να κάνει το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα σε 6,1 δευτερόλεπτα και μέγιστη ταχύτητα σε 235 χλμ./ώρα. Όσον αφορά την τιμολόγηση, στην αγορά της Γερμανίας το Touareg One Million Edition ξεκινά από 80.880 ευρώ.

Mercedes
moto