Δοκιμή: Ατμοσφαιρικό Hyundai i20

58.858 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2019)

«Φτιάχνει την ατμόσφαιρα»: Η ατμοσφαιρική έκδοση των 84 ίππων του Hyundai i20 προβάλει τον πιο αστικό και οικονομικό χαρακτήρα του μοντέλου, διατηρώντας τις Value For Money αρετές του. 


Καλό το τούρμπο στους κινητήρες, αλλά ευτυχώς υπάρχουν ακόμα και τα ατμοσφαιρικά μοτέρ που έχουν αρκετούς υπέρμαχους και εξακολουθούν να έχουν σημαντικό μερίδιο στην πίτα των πωλήσεων.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση –ατμοσφαιρικού μοντέλου πάντα- στην κατηγορία των μικρών είναι το Hyundai i20 με τον 1.200άρη κινητήρα των 84 ίππων (υπάρχει και εκδοχή του με 75 ίππους). Ικανότατο όχημα και με συμπαθητικές επιδόσεις, δεδομένου του χαρακτήρα του, οικονομικό και με προφίλ που καλύπτει της ανάγκες ακόμα και για οικογενειακό αυτοκίνητο. 

Από 12.390 ευρώ και εγγύηση απεριορίστων χιλιομέτρων 
Το i20 είναι από τα value for money μοντέλα σε όλες του τις εκδόσεις, τόσο από πλευράς αγοράς, όσο και συντήρησης. Όπως έχουμε δει σε παλαιότερα θέματα, το μικρό της Hyundai διαθέτει μια από τις καλύτερες εγγυήσεις της αγοράς, με 5 χρόνια εργοστασιακής κάλυψης χωρίς περιορισμών χιλιομέτρων, αλλά και οικονομικό Service και κύρια ανταλλακτικά. Το μοντέλο της δοκιμής μας είναι διαθέσιμο, με τιμή από 12.390 ευρώ στην έκδοση Fresh 5ΆΆ, η οποία παρέχει όλα τα βασικά συστήματα ασφαλείας και άνεσης χωρίς καμία έλλειψη.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
test center