Το Audi Q3 Sportback θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία στην Ελλάδα το αμέσως προσεχές διάστημα.

Το Q3 Sportback είναι η κουπεδίζουσα παραλλαγή του γνωστού μας Q3 με αισθητή διαφοροποίηση του πίσω μέρους κυρίως προς χάριν την κομψότητας και της αισθητικής.

Οδηγούμε: Nέο Audi Q3 Sportback

53.943 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2019)

Ακολουθώντας τη σχετική τάση της SUV μόδας, το Q3 αποκτά Sportback έκδοση με σαφείς σπορτίφ διαθέσεις. Το οδηγούμε σε απίθανες διαδρομές στο φημισμένο Μέλανα Δρυμό (Black Forest).

Με μια ματιά
  • Κουπέ παραλλαγή του Q3
  • Αισθητή διαφοροποίηση στο πίσω μέρος
  • Λίγο μακρύτερο, αρκετά χαμηλότερο από Q3
  • Στην αρχή με 2λιτρο κινητήρα βενζίνης  (230 PS) και πετρελαίου (150/190 PS)
  • Αμέσως μετά με 1,5 TFSI 150 PS και 48V ήπιο υβριδικό σύστημα
  • Με 7άρι S-tronic κιβώτιο και 4Χ2 ή 4Χ4
  • Στην Ελλάδα το Νοέμβριο από 35.000 ευρώ
 
Όχι, που η Audi θα άφηνε την BMW X2 να αλωνίζει στα χωράφια τωn compact SUV με κουπέ σχεδιασμό. Το Q3 Sportback είναι η σχετική παραλλαγή του γνωστού μας Q3 με αισθητή διαφοροποίηση του πίσω μέρους κυρίως προς χάριν την κομψότητας και της αισθητικής. Μάλιστα η Audi περηφανεύεται πως δεν έχει χαθεί τίποτα από την πρακτικότητα της καμπίνας, του εναντίον αυτή έχει ενισχυθεί. Το Audi Q3 Sportback έχει μήκος 4,50 μέτρα όντας λίγα χιλιοστά μακρύτερο από το Q3 (4,489 μ), κυρίως όμως είναι 29 χλστ. χαμηλότερο (1.555 χλστ.) με το μεταξόνιο να διατηρείται στα 2.680 χλστ. Την παράσταση για το μάτι κλέβει το μεγαλύτερη κλίση μπροστινό παρμπίζ, κυρίως όμως το πίσω μέρος με την χαμηλωμένη οροφή να καταλήγει σε τονισμένους όμως και σε μια μικρή αεροτομή.  Υπάρχουν αλλαγές και στις λεπτομέρειες με αποτέλεσμα το αποτέλεσμα να είναι άκρως θελτικό. Το μπροστινό μέρος ξεχωρίζει φυσικά η επιβλητική 8γωνική μάσκα και είναι ουσιαστικό αυτό του Q3 με S-Line πακέτο με μια πιο σπορ διαμόρφωση στο κάτω μέρος. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
moto