To XCeed βασίζεται στο Ceed όμως διαφέρει αισθητά σε διαστάσεις και σε εμφάνιση.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To XCeed βασίζεται στο Ceed όμως διαφέρει αισθητά σε διαστάσεις και σε εμφάνιση.

Oδηγούμε: Nέο Κia XCeed

94.935 Επισκέψεις στο άρθρο (4/9/2019)

Με το XCeed η Kia κάνει τη διαφορά και εμπλουτίζει την γκάμα του Ceed με μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση «παντρεύοντας» τον crossover χαρακτήρα, με το όμορφο στυλ και την ευχάριστη οδική συμπεριφορά της hatchback έκδοσης.


Την δυναμική εικόνα συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο και η σχεδίαση του πίσω μέρους.

Την δυναμική εικόνα συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο και η σχεδίαση του πίσω μέρους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Με μια ματιά
- Στην Ελλάδα τέλη Οκτωβρίου
-  Με κινητήρες από 120 έως 204 ίππους
- Αυξημένη απόσταση από το έδαφος
- 7ετής εγγύηση

Το επιθετικό πλάνο της Kia συνεχίζεται, με το Ceed να αποκτά ακόμα μια έκδοση στην γκάμα του, ίσως και την πιο σημαντική με βάση τον χαρακτήρα της. Πρόκειται για το XCeed, μια έκδοση με crossover χαρακτήρα που έρχεται να καλύψει το κενό ανάμεσα στα Ceed και Sportage στην γκάμα της Kia, «πατώντας» στο αισθητικό και οδηγικό προφίλ του Ceed. Αυτή είναι μάλιστα η 4η έκδοση με διαφορετικό προσανατολισμό του μικρομεσαίου μοντέλου της Kia συμπληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη φαρέτρα του.

Πιο «περιπετειώδες» αλλά και πιο δυναμικό…
To XCeed βασίζεται στο Ceed όμως διαφέρει αισθητά σε διαστάσεις και σε εμφάνιση. Διαθέτει το ίδιο μεταξόνιο (2.650 χλστ.), όμως έχει μήκος 4.395 χλστ. (+85 χλστ. από το Ceed και -90 χλστ. από το Sportage), πλάτος 1.826 χλστ. (+26 χλστ. από το Ceed) και ύψος 1.490 χλστ. (+43 χλστ. από το Ceed, -155 χλστ. από το Sportage), με τις κύριες διαφορές να εντοπίζονται στους διευρυμένους κατά 25 χλστ. και 60 χλστ. προβόλους, εμπρός και πίσω αντίστοιχα, αλλά και την κατά 42 χλστ. αυξημένη απόσταση του από το έδαφος σε σχέση με το Ceed (σ.σ από 174 έως 184 χλστ. ανάλογα με τις ζάντες).

Αισθητικά, το Kia XCeed διατηρεί το νέο σχεδιαστικό προφίλ των Kia στο εμπρός μέρος με την χαρακτηριστική μάσκα «tiger nose», αλλά διαφέρει αισθητά από το Ceed, ιδιαίτερα στο πίσω μέρος . Από τις μεσαίες κολώνες και πίσω προβάλλει ένα πιο αθλητικό και δυναμικό προφίλ μέσω της κουπέ αισθητικής, με κεκλιμένη οροφή, φαρδιά πίσω κολώνα και μικρές γυάλινες επιφάνειες. Την δυναμική εικόνα συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο και η σχεδίαση του πίσω μέρους με κύρια χαρακτηριστικά του τα στενά φωτιστικά σώματα και τον διαχύτη με τις δύο απολήξεις των εξατμίσεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto