Ψηφιακή πρόταση του Corsa OPC.

Ψηφιακή πρόταση του Corsa OPC.

Στα σκαριά το Corsa OPC;

10.661 Επισκέψεις στο άρθρο (9/9/2019)

Η Οpel θέλει να μπει στον «χορό» των hot hatch και το Corsa OPC είναι ο πρώτος υποψήφιος. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Έτοιμη να προσφέρει έκδοση OPC στo ολοκαίνουριο Corsa είναι η Opel σύμφωνα με όλες τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το στρατόπεδο της μάρκας στην Γερμανία.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η ανάπτυξη μιας τέτοιας έκδοσης υψηλών επιδόσεων για το νέας γενιάς Corsa βρίσκεται αυτή την στιγμή στο επίκεντρο των συζητήσεων ανάμεσα στα κορυφαία στελέχη της φίρμας.

Ελάχιστες είναι οι πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε από μια τέτοια OPC έκδοση του Corsa αφού, όσον αφορά το κινητήριο σύνολο, η Opel θέλει να μελετήσει την εμπορική πορεία που θα καταγράψει το αμιγώς ηλεκτρικό Corsa-e. Εάν η έκδοση αυτή πετύχει τους στόχους που έχει βάλει η φίρμα, τότε λέγεται πως η Opel θα επιλέξει να προσφέρει στο Corsa OPC ένα ηλεκτροκίνητο σύνολο, έχοντας πάντως πάντα σε δεύτερο πλάνο την επιλογή κάποιου ICE κινητήρα.

Η απόφαση για το Corsa OPC θα παρθεί πάντως σε συνεργασία με το PSA Group αφού είναι σίγουρο πως το hot-hatch θα αναπτυχθεί σε συνεργασία με το, επίσης νέας γενιάς, Peugeot 208 GTi. Αν δοθεί το πράσινο φως, η παρουσίαση του νέου Corsa OPC θα καθυστερήσει μιας και δεν προβλέπεται να βγει στην αγορά νωρίτερα από το 2021.

Mercedes
test center