Δοκιμή: Αυτόματο Skoda Karoq με 150 PS

62.604 Επισκέψεις στο άρθρο (6/10/2019)

All inclusive: Με 150 ίππους, ποιότητα, ευρυχωρία κι ένα αυτόματο κιβώτιο να ανεβάζει το επίπεδο ευχρηστίας, δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να ανακαλύψει κάποιο κενό σε ό,τι προσφέρει το Crossover της Skoda.


Από την πρώτη στιγμή που ήρθε το Karoq στην αγορά έδειξε ότι, θέλει να προσεγγίσει όσο πιο ολοκληρωμένα γίνεται την κατηγορία των μικρομεσαίων SUV και να καλύψει τις ανάγκες μιας οικογένειας. Αυτό δείχνουν οι χώροι του, η προσοχή στις έξυπνες λύσεις αλλά και η ποιότητα κατασκευής και υλικών. Στην έκδοση των 1,5 λίτρων, η πρόταση της Skoda φτάνει σε ένα πιο υψηλό επίπεδο πληρότητας και οι «απαντήσεις» που δίνει σε όλα τα «ερωτήματα» που θα του θέσει μια οικογενειακή καθημερινότητα γίνονται σε αυτήν την περίπτωση πιο ψαγμένες, πιο καλλιεργημένες και ακόμα πιο εύστοχες.

Στο επίκεντρο βρίσκεται ο κινητήρας 1,5 λίτρων, ο οποίος ανεβάζει τις επιδόσεις χωρίς να επιβαρύνει υπέρογκα την κατανάλωση αφού υιοθετεί πολύ υψηλή τεχνολογία. Ταυτόχρονα το διπλού συμπλέκτη κιβώτιο (υπάρχει και χειροκίνητη εκδοχή) έρχεται να αυξήσει την άνεση εντός πόλης και σε ταξίδια και να δώσει και κάποιους πόντους στη σπορτίφ πλευρά του μοντέλου.

Αν σκεφτούμε ότι, το Karoq με αυτό το μοτέρ μπορεί να ζητηθεί και με τετρακίνηση,  καταλαβαίνει κανείς ότι, το «all inclusive» του τίτλου μπορεί να θεωρηθεί και υποτονισμένη δήλωση.

Οι τιμές ξεκινούν από 22.550 ευρή ή 26.980 ευρώ με το 7άρι DSG.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

peugeot
skoda