Η απόσταση της Corolla από το έδαφος αυξάνεται κατά 20 χιλιοστά.

Το παρών δίνουν περισσότερα πλαστικά στο αμάξωμα.

Η έκδοση αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Trek Bicycle.

Νέα Τοyota Corolla TREK

9.833 Επισκέψεις στο άρθρο (24/9/2019)

Η TREK έκδοση έχει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και περισσότερα προστατευτικά για να μπορεί να ανταποκριθεί και σε off-road διαδρομές.


Την TREK έκδοση αποκλειστικά για την έκδοση Touring Sports της νέας Corolla αποκάλυψε η Toyota κάνοντας λόγο πως το μοντέλο απευθύνεται κυρίως σε «δραστήριες» οικογένειες που τους αρέσει να περνούν χρόνο στην ύπαιθρο.

Στην έκδοση αυτή, η απόσταση της Corolla από το έδαφος αυξάνεται κατά 20 χιλιοστά και ταυτόχρονα το αυτοκίνητο υιοθετεί νέα κυψελωτή γρίλια, περισσότερα προστατευτικά πλαστικά σε όλο το αμάξωμα, μοναδικές 17άρες ζάντες αλουμινίου, LED φωτιστικά σώματα, φώτα ομίχλης και εμβλήματα «ΤREK».

Ανοίγοντας την πόρτα και παρατηρώντας τον εσωτερικό διάκοσμο, θα συναντήσει κανείς εμβλήματα «ΤREK», σπέσιαλ επένδυση στα καθίσματα, διάσπαρτες ξύλινες λεπτομέρειες αλλά και μια σειρά από καλούδια που περιλαμβάνονται στον στάνταρ εξοπλισμό όπως: TFT οθόνη 7 ιντσών για τον πίνακα οργάνων, το πακέτο ασφαλείας Safety Sense που περιλαμβάνει πλήθος συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης και μια 7άρα TFT oθόνη για το σύστημα infotainment.

Μπορεί η έκδοση να αφορά μόνο την Corolla Touring Sports, ωστόσο μπορεί να γίνει διαθέσιμη τόσο με τον 1.200άρη turbo βενζίνης όσο και με τα υβριδικά κινητήρα σύνολα με το 1.800άρι και το 2λιτρο μοτέρ.

Η έκδοση αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Trek Bicycle με την συμφωνία να προβλέπει πως η Toyota θα πρέπει να προσφέρει 16 αυτοκίνητα στην έκδοση αυτή για τις ομάδες που συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό σκέλος της διοργάνωσης Trek-Segafredo.
 

Hyundai
vw