5 φωτογραφίες »

Οι πρώτες εικόνες του μοντέλου που φαίνεται να είναι η έκδοση παραγωγής της Alfa Romeo Tonale ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για λίγη μόνο ώρα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαρροή: H νέα Alfa Romeo Tonale;

29.935 Επισκέψεις στο άρθρο (8/10/2019)

Αυτές είναι, όπως όλα δείχνουν, οι πρώτες εικόνες του νέου μικρού crossover/SUV που ετοιμάζει η ιταλική φίρμα.


Η Alfa Romeo χρησιμοποίησε την Έκθεση της Γενεύης για να παρουσιάσει στο κοινό την Τonale, ένα νέο concept που προσέφερε μια πρώτη ιδέα στους φίλους της φίρμας, και όχι μόνο, για το τι πρέπει να περιμένουν από το SUV που θα τοποθετηθεί κάτω από την Stelvio.

Σήμερα, ο χρήστης του Instagram CocheSpias φέρεται ότι παρουσίασε τις τρεις πρώτες εικόνες για το πώς θα μοιάζει η έκδοση παραγωγής της Τοnale που λέγεται πως θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στους επόμενους μήνες. Συγκεκριμένα, σε σχέση με το concept, το αυτοκίνητο εδώ υιοθετεί, κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, τον ίδιο πρόβολο με την χαρακτηριστική τριγωνική γρίλια στο κέντρο και τον προφυλακτήρα να έχουν μεταφερθεί αυτούσιοι στην έκδοση παραγωγής. Οι διαφορές ωστόσο είναι σημαντικές σε ό,τι αφορά τα φωτιστικά σώματα, αφού τα πιο «περιπετειώδη» και φουτουριστικά φώτα του concept έχουν τώρα αρκετά πιο συμβατική σχεδίαση. Στο πλάι, οι ζάντες είναι ίδιες αλλά η έκδοση παραγωγής εξοπλίζεται με παραδοσιακούς καθρέπτες και χερούλια στις πόρτες, ενώ στο πίσω μέρος η σχεδίαση του αυτοκινήτου παραγωγής είναι σε μεγάλο βαθμό ταυτόσημη με αυτή του concept.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου δεν έχουν αποκαλυφθεί, με την εταιρεία πάντως να αναφέρει πως πρόθεση της είναι η Τοnale στην έκδοση παραγωγής να γίνει διαθέσιμη με plug-in υβριδικό σύνολο που θα αποτελείται από ένα μοτέρ βενζίνης στον εμπρός άξονα και ένα ηλεκτρικό στον πίσω. Το παρών πάντως αναμένεται να δίνουν και μοτέρ εσωτερικής καύσης βενζίνης και diesel.

Με δεδομένο αφενός, την μεγάλη απήχηση που έχουν τα μικρά crossover στην ευρωπαϊκή και αφετέρου, ότι η Τοnale θα είναι πιο προσιτή σε σχέση με την Stelvio, το μοντέλο θα γίνει πιθανότατα το best-seller της Alfa Romeo. H πρώτη πιθανή ημερομηνία στην οποία ενδέχεται να αποκαλυφθεί η έκδοση παραγωγής είναι στις 22 Νοεμβρίου, όταν ανοίγει τις πόρτες της η Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες.

ELASTIKA 2024
vw