Ο λόγος λοιπόν γίνεται για το Nissan Note Nismo Black Limited.

Στο εσωτερικό θα βρει κανείς σπορ τιμόνι και καθίσματα.

Νέο Nissan Note Nismo Black Limited!

5.464 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2019)

Μπορεί πολλοί να μην το περίμεναν όμως είναι γεγονός. Η Nissan προχώρησε στη δημιουργία μια ισχυρής έκδοσης Nismo του Note, η οποία φυσικά θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό.


Ο λόγος λοιπόν γίνεται για το Nissan Note Nismo Black Limited, όπως είναι το πλήρες όνομά του, το οποίο θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας. Το ισχυρό Note σε σχέση με το συμβατικό, θα προσφερθεί με πολλές αναβαθμίσεις οι οποίες ξεκινούν από το εξωτερικό και περνούν στο εσωτερικό.
 
Ξεκινώντας από το αμάξωμα το Nismo Note είναι εξοπλισμένο με ένα πιο δυναμικής εμφάνισης καπό που διακοσμείται από μια μαύρη φαρδιά λωρίδα, μαύρη οροφή και άλλα μαύρα χαρακτηριστικά όπως τα καπάκια των καθρεπτών, μία αεροτομή και μία κεραία στο αεροδυναμικό σχήμα του πτερυγίου καρχαρία.
 
Το Note Nismo Black Limited διατίθεται μόνο με δύο εξωτερικά χρώματα: λευκό και σκούρο μεταλλικό γκρι. Το πακέτο Black Limited προσφέρει επίσης κάποιες δημοφιλή χαρακτηριστικά  όπως οι προβολείς LED, το Intelligent Cruise Control και σύστημα πλοήγησης. Στο εσωτερικό θα βρει κανείς σπορ τιμόνι και καθίσματα, όπως και πολλά κόκκινα χαρακτηριστικά για να συνδυάζονται με αυτά του εξωτερικού μέρους.     
 
Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα το υβριδικό Nismo Note e-Power συνδυάζει ένα 3κύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ που προσφέρει 110 ίππους και 253 Nm ροπής. Στην πιο ισχυρή έκδοση e-Power Nismo S από το ίδιο μηχανικό σύνολο η ισχύς αυξάνεται στα 134 άλογα και στα 320 Nm ροπής. Τέλος το μη υβριδικό και ισχυρότερο όλων Note Nismo S, εξοπλίζεται με έναν ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων που προσφέρει 140 ίππους και 163 Nm ροπής.
 
Το μοντέλο θα προσφέρει στην ιαπωνική αγορά με την τιμή του να ξεκινά από τα 2.682.900 γιέν (περίπου 22.740 ευρώ).  

Toyota
moto