H βασική έκδοση του Polo µε τον 1.000άρη κινητήρα αναβαθμίστηκε, αποδίδοντας πλέον 80 ίππους, πέντε παραπάνω από πριν.

Ως βασική έκδοση είναι και η οικονομικότερη όσον αφορά στο κόστος κτήσης, με την αρχική τιμή να ορίζεται στα 13.900 ευρώ.

Δοκιμή: Η βασική του VW Polo

53.446 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2019)

Ανέβηκαν οι βάσεις: Η βασική έκδοση του Polo έρχεται με αναβαθμισμένο κινητήρα 80 ίππων, που προσφέρει πολύ καλή οικονομία καυσίμου και άνεση στις μετακινήσεις σας.


What is new
-  1,0 λτ. με 80 ίππους
-  Μέση κατανάλωση 5,1 λτ./100 χλμ.
-  Από 13.900 ευρώ 

H βασική έκδοση βενζίνης του Polo µε τον 1.000άρη κινητήρα αναβαθμίστηκε, αποδίδοντας πλέον 80 ίππους, πέντε παραπάνω από πριν, ενώ παράλληλα μείωσε τις εκπομπές ρύπων και την κατανάλωση καυσίμου. Ως βασική έκδοση είναι και η οικονομικότερη όσον αφορά στο κόστος κτήσης, με την αρχική τιμή να ορίζεται στα 13.900 ευρώ στο πρώτο εξοπλιστικό επίπεδο Trendline. Αυτό διαθέτει όλα τα απαραίτητα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και το σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου με φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και οθόνη αφής 6,5 ιντσών. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι και η μοναδική στην οποία διατίθεται το 80άρι Polo, ωστόσο αν θέλετε πιο πλούσιο εξοπλισμό, σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι με το μεγάλο κατάλογο των προαιρετικών στοιχείων που μπορείτε να προσθέσετε.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
moto