Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 300 ίππων.

Η εργοστασιακή εξάτμιση έχει αντικατασταθεί με σύστημα Akrapovic.

Νέα έκδοση για CUPRA Ateca

3.539 Επισκέψεις στο άρθρο (29/10/2019)

Ανθρακόνημα, χάλκινες λεπτομέρειες και μερικές αναβαθμίσεις στα μηχανικά μέρη του Ateca προσφέρει η CUPRA μέσω της νέας της έκδοσης.


Mια νέα έκδοση «Limited Edition» για το Αteca αποκάλυψε η CUPRA με σκοπό να κάνει την εμφάνιση του SUV ακόμη πιο δυναμική και ξεχωριστή.

Η παραγωγή θα περιοριστεί στα 1.999 αυτοκίνητα με την έκδοση θα περιλαμβάνει τώρα ένα νέο σετ από 20άρες ζάντες με χάλκινο φινίρισμα, επιπλέον χάλκινες λεπτομέρειες από ανθρακόνημα στην αεροτομή στο τέλος της οροφής, στους καθρέπτες και στην κεντρική κονσόλα του εσωτερικού ενώ ακόμα και το κλειδί έχει τώρα το δικό του ανθρακονημάτινο κάλυμμα. Η παλέτα των χρωμάτων τόσο για το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό περιλαμβάνει τώρα νέες επιλογές.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 300 ίππων και των 400 Nm ροπής που συνδυάζεται αποκλειστικά με 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που στέλνει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Το 0-100 γίνεται σε 4,9 δευτερόλεπτα με την μέγιστη ταχύτητα να έχει οριστεί στα 247 χλμ./ώρα.

Αναβαθμίσεις στα υπόλοιπα μηχανικά μέρη έχουν γίνει, με την εταιρεία να υπόσχεται πως η έκδοση επωφελείται από ένα εξελιγμένο σύστημα διεύθυνσης που είναι σχεδιασμένο να προσφέρει «τέλεια ισορροπία μεταξύ απόκρισης και πληροφόρησης». Ακόμα, η στάνταρ εξάτμιση έχει αντικατασταθεί με σύστημα Akrapovic που μειώνει το βάρος του αυτοκινήτου κατά 7 κιλά και προσφέρει στο αυτοκίνητο καλύτερη ηχητική απόλαυση.

O CEO της CUPRA, Wayne Griffiths δήλωσε: «Eίναι ένα αυτοκίνητο για τους φίλους της αυτοκίνησης και δείχνει το πάθος μας. Με την έκδοση αυτή ενισχύουμε την εμφάνιση και τον ήχο του μοντέλου».

Οι κρατήσεις έχουν ήδη αρχίσει μέσω διαδικτύου.
 

AUTOFIT PASXA
vw