Νέο σχέδιο για το ηλεκτρικό Mustang SUV

4.414 Επισκέψεις στο άρθρο (31/10/2019)

Το ηλεκτρικό Mustang SUV θα παρουσιαστεί επίσημα στις 18 Νοεμβρίου ωστόσο μερικές νέες ψηφιακές προτάσεις που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο μας δίνουν μια πολύ καλή πρώτη γεύση για το τι θα δούμε.

Η επίσημη παρουσίασή του νέου, εμπνευσμένου από τη Mustang ηλεκτρικού SUV της Ford, θα γίνει στις 18 Νοεμβρίου σε ένα μοναδικό event στο Λος Αντζελες, λίγο πριν την έναρξη της Έκθεσης Αυτοκινήτου που θα γίνει στην πόλη. Ο χορός των αποκαλύψεων συνεχίζεται με τα πρώτα ανεξάρτητα σχέδια, τα οποία αντλούν έμπνευση από τα πιο πρόσφατα επίσημα σκίτσα που έχει δώσει στη δημοσιότητα η Ford σε μορφή teaser.

Παίρνοντας ως δεδομένη, λοιπόν, την ομοιότητα του επερχόμενου μοντέλου με την Mustang, ανεξάρτητοι σχεδιαστές δημιούργησαν μια φρέσκια πρόταση σε τρεις διαφορετικούς χρωματισμούς. Σύμφωνα με τη δημιουργία τους, η οποία και δημοσιεύθηκε στο φόρουμ «Mach E» το νέο SUV θα έχει κουπέ στιλιστικά στοιχεία με έντονες γραμμές και καμπύλες στο σύνολο του αμαξώματος. Αναμενόμενη είναι η απουσία γρίλιας στη μάσκα, η οποία θα αντικατασταθεί από ένα ενιαίο πάνελ με το φωτιζόμενο «άλογο» της Mustang στο κέντρο. Από εκει και πέρα την προσοχή τραβούν τα καμπυλόγραμμα «καπούλια» στο πίσω μέρος, όπως επίσης και οι έντονες νευρώσεις στο καπό και τον εμπρόσθιο προφυλακτήρα συνολικότερα.

Ακριβείς πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε δεν υπάρχουν, πέρα από το γεγονός ότι η ηλεκτρική αυτονομία θα φτάνει τα 600 χλμ.. Το SUV αυτό θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό της φίρμας που κατασκευάζεται από την αρχή πάνω στην δική του πλατφόρμα και θα προσφέρεται τόσο ως πισωκίνητο όσο και σε τετρακίνητη έκδοση.

Κλείνοντας, το εμπορικό λανσάρισμα του μοντέλου θα ξεκινήσει στα τέλη του 2020 πιθανότατα κάτω από το όνομα Mach E, με τους πελάτες να επωφελούνται από δύο χρόνια δωρεάν φόρτισης του αυτοκινήτου τους.
 

ELASTIKA 2024
moto