Πληροφορίες για τα κινητήρα σύνολα δεν υπάρχουν.

H GT έκδοση έχει σαφείς διαφορές στην σχεδίασή της.

O εσωτερικός διάκοσμος έχει περισσότερα κοινά σημεία.

Nέο Skoda Kamiq GT

5.206 Επισκέψεις στο άρθρο (4/11/2019)

Η GT έκδοση για το Κamiq της Skoda θα διατίθεται μόνο στην Κίνα υιοθετώντας αρκετά νέα χαρακτηριστικά όσον αφορά στον τομέα της εμφάνισης.


Mετά από μια σειρά από teaser εικόνες της Skoda, η εταιρεία αποκάλυψε και επίσημα την GT έκδοση του νέου Kamiq που θα διατεθεί αποκλειστικά για την αγορά στην Κίνας. Το GT είναι κατά 19 χιλιοστά μακρύτερο σε μήκος από το κινέζικων προδιαγραφών «απλό» Kamiq αλλά παράλληλα έχει το ίδιο μεταξόνιο και πλάτος.

Σε σχέση τώρα με το Kamiq που διατίθεται στην Ευρώπη, η GT έκδοση έχει σαφείς διαφορές στην σχεδίασή της, αφού η μάρκα ανακοινώνει πως το νέο λουκ είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της σχεδιαστικής ομάδας της Skoda στην Τσεχία με αυτή της SAIC στην Κίνα. Συγκεκριμένα, τα φωτιστικά σώματα έχουν διαφορετική σχεδίαση, η γρίλια και ο εμπρός προφυλακτήρας έχουν λεπτομέρειες από χρώμιο ενώ, στο πίσω μέρος τα φώτα είναι μεγαλύτερα και ελαφρώς ανασχεδιασμένα και η οροφή έχει πιο coupe σχεδίαση. Προσφέρονται συνολικά δύο σετ από ζάντες διάστασης 17 ιντσών ενώ οι ράγες στην οροφή καλύπτονται από χρώμιο ακόμα και στον στάνταρ εξοπλισμό.

Αντίθετα, ο εσωτερικός διάκοσμος έχει σαφώς περισσότερα κοινά σημεία, αν και είναι ορατές κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις όπως το μεταλλικό φινίρισμα στο κέντρο του ταμπλό, «GT» εμβλήματα, σπορ καθίσματα που προσφέρουν μεγαλύτερη πλευρική στήριξη κ.α.

Πληροφορίες για τα κινητήρα σύνολα δεν υπάρχουν αλλά το πιθανότερο είναι να βρίσκονται κάτω από το καπό είτε ο ατμοσφαιρικός 1,5 λίτρων των 111 ίππων είτε ο turbo των 116 ίππων.

Το Kamiq GT τίθεται κάτω από το Kodiaq GT που επίσης προσφέρεται μόνο στην αγορά της Κίνας.

Toyota
moto