Η παλέτα των κινητήριων συνόλων στη νέα γενιά δεν αναμένεται να έχει σημαντικές διαφοροποιήσεις.

Tο ψηφιακό X-Trail λαμβάνει μεγάλη αεροτομή στο τέλος της οροφής και φωτιστικά σώματα δάνειο και πάλι από το Juke.

To νέο Nissan Juke.

To νέο Nissan X-Trail;

21.393 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2020)

Το νέο Juke ίσως αποτελέσει την βάση πάνω στην οποία θα σχεδιαστεί και το νέας γενιάς X-Trail που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο 2020.

Mε τον ερχομό του νέας γενιάς Χ-Τrail να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές έχουν αρχίζει να παρουσιάζουν τις δικές τους προτάσεις για το πώς θα μοιάζει η νέα γενιά. Το τρέχον μοντέλο βρίσκεται αυτή την στιγμή στην τρίτη του «έκδοση» έχοντας κάνει ντεμπούτο το 2013 στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης με ένα μικρό facelift να ακολουθεί τέσσερα χρόνια αργότερα.

Οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές του kolesa.ru στην δική τους πρόταση για το επόμενο Nissan X-Trail αποφάσισαν να του δανείσουν μια σειρά από χαρακτηριστικά παίρνοντας σαφή έμπνευση από το νέο Juke. Tα φωτιστικά σώματα δεν έχουν καμία διαφορά στο πάνω μέρος, ενώ στο ίδιο σημείο βρίσκονται οι αεραγωγοί. Από την άλλη πλευρά, το X-Trail εδώ, σε σχέση με το Juke, λαμβάνει μια πιο έντονη V-Motion γρίλια και διαφορετικά κυρίως φώτα. Στο πλάι, το μάτι πέφτει στα πλαϊνά μαρσπιέ και στις ράγες της οροφής ενώ, στο πίσω μέρος, το ψηφιακό X-Trail λαμβάνει μεγάλη αεροτομή στο τέλος της οροφής και φωτιστικά σώματα δάνειο και πάλι από το Juke, αλλά σε διαφορετικό μέγεθος και σχήμα.

Η παλέτα των κινητήριων συνόλων στη νέα γενιά δεν αναμένεται να έχει σημαντικές διαφοροποιήσεις. Θα περιέχει πάντως και υβριδικές επιλογές δίπλα σε αυτή της βενζίνης με τον 1.300άρη των 160 ίππων και τον πετρελαιοκινητήρα των 1.700 κ.εκ. στα 150 άλογα σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.

Πληροφορίες για το πότε πρέπει να περιμένουμε τη νέα γενιά δεν υπάρχουν με τις φήμες να κάνουν λόγο πως η επίσημη παρουσίαση της θα γίνει στα μέσα του 2020 με το εμπορικό λανσάρισμα να ακολουθεί στις αρχές του 2021.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto