Η ειδική έκδοση τροφοδοτείται μόνο από τον 1,2 λίτρων PureTech.

Η έκδοση «C-Series» βασίζεται στην «Feel».

Nέο Citroen C3 Aircross «C Series»

10.585 Επισκέψεις στο άρθρο (3/12/2019)

Iδού η νέα ξεχωριστή έκδοση που προσφέρει η Citroen στο C3 Aircross με την ονομασία «C Series». Διαβάστε τι προσφέρει.


Στην παρουσίαση μιας νέας ειδικής έκδοσης για το C3 Aircross με την ονομασία «C-Series» προχώρησε η Citroen. Η νέα έκδοση είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να προσφέρει μοναδικές λεπτομέρειες που δεν υπάρχουν σε καμιά άλλη επιλογή της γκάμας, ενώ παράλληλα προσφέρει πλουσιότερο εξοπλισμό από το επίπεδο «Feel» στο οποίο βασίζεται τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου όσο και με την καμπίνα.

Οι αλλαγές που έχουν να κάνουν με το αμάξωμα περιλαμβάνουν ένα νέο πακέτο «Regal Red» που περιλαμβάνει νέα χρώματα στις θήκες των καθρεπτών και στα πλαίσια των φωτιστικών σωμάτων σε συνδυασμό με μια μαύρη οροφή και ματ «Matrix» 16 ιντσών τροχούς και εμβλήματα «C Series».

H αίσθηση στο εσωτερικό του C3 Aircross βελτιώνεται με νέο φινίρισμα που αποτελείται από μαλακά υλικά και Satin-Chome υλικό γύρω από τους αεραγωγούς. Τα άνετα, ευρύχωρα και φιλόξενα καθίσματα είναι διακοσμημένα με άσπρη επένδυση και λεπτομέρειες «Regal Red» στο πάνω μέρος των καθισμάτων, αντανακλώντας τις εξωτερικές πινελιές. Τα εμβλήματα «C-Series» στα καθίσματα υπενθυμίζει στους επιβάτες την αποκλειστική φύση της ειδικής έκδοσης, ενώ τα ειδικά μαύρα πατάκια που υπάρχουν εμπρός και πίσω αποτελούν κάποια ακόμα ξεχωριστά στοιχεία.

Η έκδοση «C-Series» βασίζεται στην «Feel» και είναι εξοπλισμένη με αυτόματο κλιματισμό, αυτόματο υαλοκαθαριστήρα, πίσω αισθητήρες στάθμευσης και πολλά άλλα. Η ειδική έκδοση τροφοδοτείται μόνο από τον 1,2 λίτρων PureTech που αποδίδει 110 άλογα συνδυαζόμενο με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν από τα τέλη του επόμενου Φεβρουαρίου.

Mercedes
moto