Oι ομοιότητες με το τωρινό GT-R είναι ανύπαρκτες.

To επόμενο Nissan GT-R;

4.135 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2019)

Αρχισχεδιαστής της Geely αποφάσισε να παρουσιάσει την δική του πρόταση για το επόμενο GT-R. Τι αλλαγές θα έκανε;


Δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που η Nissan αποκάλυψε πως υπάρχει μέλλον τόσο για το GT-R όσο και για το 370Ζ, αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι θέμα χρόνου να δούμε τα μοντέλα νέας γενιάς. Δυστυχώς, αξιόπιστες πηγές από την Ιαπωνία κάνουν λόγο ωστόσο πως θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά, αφού η Νissan δεν φαίνεται πως έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα πάνω στην ανάπτυξη των δύο αυτών σπορ αυτοκινήτων, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Βλέποντας αυτό το «κενό», ο ψηφιακός σχεδιαστής Florentin Bernardi, ο οποίος είναι αρχισχεδιαστής στον κινέζικο κολοσσό Geely που, κατέχει μεταξύ άλλων το πλειοψηφικό πακέτο σε Volvo και Lotus, αποφάσισε να παρουσιάσει την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το επόμενο Nissan GT-R.

Συγκεκριμένα, το ψηφιακό GT-R γίνεται εδώ πραγματικό υπερ-αυτοκίνητο, παίρνοντας το μοτέρ από το εμπρός μέρος για να το τοποθετήσει στο κέντρο. Ο εμπρός προφυλακτήρας δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για τις ικανότητες του αυτοκινήτου ενώ πίσω, η μεγάλη αεροτομή του δίνει την απαραίτητη κάθετη δύναμη. Ναι, όπως καλά καταλάβατε, οι ομοιότητες με το τωρινό GT-R είναι ανύπαρκτες, αφού το μόνο που θυμίζει Godzilla είναι τα εμβλήματα «GT-R» και τα αυτοκόλλητα «Nissan» και «NISMO».

To ψηφιακό αυτοκίνητο του Bernardi δύσκολα θα μπορούσε να μπει σε παραγωγή ως το νέο GT-R. Πάρα ταύτα, με δεδομένο ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν υπεύθυνος για την σχεδίαση της F-Type, σίγουρα ξέρει να κάνει καλά την δουλειά του.
 

LEASING APRILIOS
skoda